• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saça Syoss Altın Karamel & Palette Altın Prıltılı Bal Karışımı Resimli ( Yardımm

berchkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
22
0
36
İzmir
Slm kızlar bir iki sezona damgasını vuran malum renklere bende geçiş yapmaya kalktım yıllardır sarı olan saçlarıma kıyıp ancak sonuç pek parlak olmadı. Benim gibi aynı durumda olan var mı? Siz hangi aşamalardan geçtiniz, neler yaptınız? Ben mesela böyle daha canlı parlayan sarımtrak bir renk beklentisi ile boyamıştım bu renge ancak hiç mi hiç olmadı. Var mı bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkidişş acepp ?? Resimleri aşağıya ekliyorum ışığa göre acayip renklere bürünüyor saç ve bundan sonra ne yapmam konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var.. Bu renk karışımına tekrar mı boyasam yoksa sizin daha iyi sonuç veren bir karışım uygulamanız oldu mu ?? $kk 1.jpg $kk2.jpg $kk3.jpg $kk4.jpg

bende seninle aynı durumdayım sarı saçlarımı önce kuaförde turuncu ağırlıklı karamele boyatmak istedim değişik bi renk çıktı ortaya.halbuki boyandığında boya tam turuncumsu renk alacak gibiydi sonra aktı o boyalar şimdi bende syoss altın karamele boyucam inşallah bi cesaret edebilirsem boyaları da aldım hafta sonu 3 kutu ama boyayacak kimse yok annemde beceremem diyo kardeşimi bekliyorum 1 haftaya gelicek :) sende değişik bi renk olmuş işte benim de kuaförden sonra böyle oldu
sarı yerler boyayı almıyo acaba sadece syoss altın karamele mi boyasaydın burda boyayıpda çok güzel sonuçlar elde edenler var

bende seninle aynı durumdayım sarı saçlarımı önce kuaförde turuncu ağırlıklı karamele boyatmak istedim değişik bi renk çıktı ortaya.halbuki boyandığında boya tam turuncumsu renk alacak gibiydi sonra aktı o boyalar şimdi bende syoss altın karamele boyucam inşallah bi cesaret edebilirsem boyaları da aldım hafta sonu 3 kutu ama boyayacak kimse yok annemde beceremem diyo kardeşimi bekliyorum 1 haftaya gelicek :) sende değişik bi renk olmuş işte benim de kuaförden sonra böyle oldu
sarı yerler boyayı almıyo acaba sadece syoss altın karamele mi boyasaydın burda boyayıpda çok güzel sonuçlar elde edenler var

Walla bence benim saçlar biraz yıpranık olduğu için yıllardır röfle perma boya vs den o yüzden pigment eksikliği var ve ondan boya almıyor. Başka topikte zeyn adlı arkadaştan öğrendiğim Ön Pigmentasyon yönetemi yaptım ama onu da tam yapamamışım o yüzden tam tutmadı diye düşünüyorum. Önce renk verip kurusaça sonra boyanması gerekiyormuş bizim tip saçların. AMa benim dipler de güzel olmadıki orası kendi saçım sonuçta gayet canlı yani ölü değil. Ne yapacağımı şaşırdım canlı sarımtrak bir karamel istiytorum yaa off geçen yıl aynen senin gibi kuaföre gittim alakasız bir renk yapıp gönderdi ve senin saçın renk almıyor dedi çıktı işin içinden bir sürü de para aldı üstüne.. Belki boyayayn vardır da bize bir yardımcı olurlar şekerim.. Sadece syoss karamel koyu düşer diye ben o altın balı karıştırdım hani açık sarıdan sonra koyu renge göz alışamıyor ya ondan..

aslında diplerin olmuş gibi duruyor ama yine de altın karamele göre birazcık koyu tutmuş ama yıkadıkça oturur aslında ama önemli olan uçlarımız benim şuan saçımın dibi karamel uçlar boz bulanık garip bi renk

İşte o boz bulanık mat renk için Ön Pigmentasyon yapman gerekiyor. Hemen anlayatım.. eğer bir yeşillik yoksa o uçlarda saç boyanı sürmeden önce saçın çok uzunsa 1 tüp boyayı oksidansız ılık su ile karıştır iice ezerek yap bu işlemi ki boa su ile birleşsin. sora saçına tutam tutam yedir bu karışımı bittikten sonra saç kurutma mak ile kurut. ( benim yaptığım yanlış bu idi saç kurt mak yapmadım) bu açılan saç pullarının boyayı içine geçirmesine yarıyormuş kuruyunca. 20 dk bekle. Sonra normal boyanı hazırla uygula tüm saçına böylece o renk almayan yerler renk alıyormuş..
bu syoss altın karamelin içinden oksidan %6 çıkıyor ya bazı arkadaşlar %9 ile uygulamışlar onlarınki daha sarımtrak olmuş ben birde öyle deneyeceğim..

canım ben boyadım
sanada fikir olur diye buraya da koyuyorum resimleri
bu boyamadan önceki (rengi ne olduğu belli olmayan) saçım :)
Eki Görüntüle 334824

bu da boyadıktan sonraki saçım (2 kutu syoss altın karamelle boyandı )
Eki Görüntüle 334825

boyayı almayan yıpranmış yerler vardı oralar bile tuttu
ben bi ton daha koyusunu isterdim aslında ama benim zemin rengim platindi boyaya boyaya oturacak artık inşallah
ama artık kuaförlere dil dökmekten ve avuçla para saçmaktan kurtuldum
diplerim siyah olmasına rağmen aynı renk oldu 1 cm çıkmıştı ve kendi rengim siyaha yakın koyu renk
yardım eden herkese teşekkürler

Bayıldımmm tatlım diğer konuda da yazmıştım olsun buraya da koymuşsun paylaşmıssın resmini çok saol herkese fikir olur umarım bende bugün gidip boyatacağım boyalarımı aldım ama şu ön pigmentasyon yüzünden kuaföre boyatayım dedim renk otursun bakalım işallah benimde tutar seninki gibi..

Back