D dale Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2010 33 0 86 İstanbul 25 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dale #1 kızlar benim saçlarımda röfle var dipleri epey uzadı koyu kumral ben bu renk istiyorum boyasam olurmu acaba??? Eklentiler $4998adsiz.jpg 10 KB · Görüntüleme: 102
kızlar benim saçlarımda röfle var dipleri epey uzadı koyu kumral ben bu renk istiyorum boyasam olurmu acaba???
uyygaar Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2010 1.158 28 66 Ağrı 26 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dale #2 valla canım bende böyle bir sarı istiyorum benimde saçım koyu kumral ve uçlarda röflem var ben boya aldım ama ancak haftaya yada memlekette kuaför ablam var ona boyatıcam eğer burda boyarsam sana nasıl olduğunu bildiririm olur mu
valla canım bende böyle bir sarı istiyorum benimde saçım koyu kumral ve uçlarda röflem var ben boya aldım ama ancak haftaya yada memlekette kuaför ablam var ona boyatıcam eğer burda boyarsam sana nasıl olduğunu bildiririm olur mu
D dale Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2010 33 0 86 İstanbul 27 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dale #3 tamam canım bekliorum sabırsızlıkla haberini önceki ve sonraki fotonuda koyarsan çok mutlu olurum