8.1 le boya bence bu sacinin uzerine 9.1 etki etmez gibi
Suan ki sacindan daha acik 9.1 numara farkedilir bir degisim olmaz 8.1 daha iyi olur sacinin bir tutaminda deneyebilirsin ikisinide hangisi gozune hos gelirse onu yaparsin
Ya kutudaki rengi istemiyorum ki ben biraz ışıltı gelsin istiyorum açmaktan kastım o.Boyayla acilmaz ki palette yogun acici gibi boyalar varya onlardan yap o zaman.
en azından dore değilEvet bayağı yoğun altın.
Hem soğuk hem açık bir renge dönüştürmeniz zor
:)en azından dore değil
benim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendimYalnız ben rengine bayıldım böyle dore sıcak bi sarıyı uğraşmama rağmen elde edemiyorum
Hangi markanın 8 tonuyla boyuyordunuzzz?
benim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi (ki en son ocak ayında boyadım hala sarı yansıyor)çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendim
hiç şaşırmadım ben istediğim için tedavülden bile kalkabilir dore 8.3 sarısıbenim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendim