Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardımmm/ palette 9.1

Sunny123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
7
0
29
Kızlar merhaba bugün hep kullandığım boyayı almaya gittim(loreal sublime mousse 800) ama firma satıştan çekmiş :KK43:
Saç rengim şuan 8 numara, güneşte resmen altın rengi oluyor. En son 5 ay önce boyamama rağmen asıl rengim de açık olduğu için çok koyulaşmadı.
özel bir günüm var bi kaç hafta sonra ve saçımın biraz açılmasını istiyorum biraz soğuk bi renk olmasını istiyorum ama öyle tamamen sarışın olma hayalim de yok. Bugün watsonsda çalışan kızın laflarına güvenip palette 9.1 aldım iki kutu. Sizce nasıl bi renk tutar? Kaç dk bekletiyim? Saçım bu renk şuan
http://i.hizliresim.com/ZdEdEV.jpg
http://i.hizliresim.com/o7k7k9.jpg

Evet bayağı yoğun altın.
Hem soğuk hem açık bir renge dönüştürmeniz zor

Suan ki sacindan daha acik 9.1 numara farkedilir bir degisim olmaz 8.1 daha iyi olur sacinin bir tutaminda deneyebilirsin ikisinide hangisi gozune hos gelirse onu yaparsin

Yalnız ben rengine bayıldım böyle dore sıcak bi sarıyı uğraşmama rağmen elde edemiyorum
Hangi markanın 8 tonuyla boyuyordunuzzz?

Yalnız ben rengine bayıldım böyle dore sıcak bi sarıyı uğraşmama rağmen elde edemiyorum
Hangi markanın 8 tonuyla boyuyordunuzzz?
benim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendim

benim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi (ki en son ocak ayında boyadım hala sarı yansıyor)çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendim

benim doğal rengim de baya açık kumraldı güneşte bakır parlıyordu loreal sublime mousse 800 ile bi kere boyadım direkt böyle oldu rengi çok değişmedi sadece yansıması sarı oldu ama dediğim gibi boya satıştan kalkmış bugün öğrendim
hiç şaşırmadım ben istediğim için tedavülden bile kalkabilir dore 8.3 sarısı
bende bok şansı var ^^

X