Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç yapacağım yardım

arkadaşlar ben saçlarımı platin yapmak istiyorum daha doğrusu saçlarıma platin röfle istiyorum ama çok korkuyorum daha önce bi kere yaptım saçlarım çok kötü oldu bugünlere getirebilme için çok uğraştım sürekli bakım filan daha sonra diplarim çıktıkça dipleri kahveye boyattım şimdi uçalrı o platinden kalma bebk sarısı gibi diplaeri kahve aşkı memnudaki peykerin saçlarını anımsatıyo bira zrenk olarak ama taktım ya yine platine ne olur yardım edin kuaförede boyatıcam bi boya markası saça zarar vermeyen açıcı bişey söyleyin ben napıyım kurban oluyum size yardım edin........

ben koleston kullanıyorum.yazanlarda koleston diyor ama kızılık falan yapmıyorrmuş sarı serisi diyorlar bende sarı yapmak için uğraşıyorum birazda bekle fikir verenler olur

kızlar bende bugün boya aldım sarı yapcam saçımı
kolestonun yoğun renk açıcı serisini aldım bide bronz sarı aldım yarın boyayacagım bakalım.
ama önce renk açısıyı kullancam ertesi gün bronz sarıyı kullancam inşallah istediğim renk olur

ama berbat edebilirsin canım saçlarını çok riskli birşey bu.

soradan pişman olma bence sarı saç istiyosan kuaförede gitsen daha iyi olmazmı kolay bi renk değil kuaförler bile istediğin sarıyı tutturamıyo sen orealden falan bahsediyon ne cesaret

canım saçalrını boyadın mı sonuç nasıl:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…