Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç yapacağım yardım

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlarrrr saçımı sarıya boyayacağım 1.5 veya 2 tüp boya kullanacağım oriel ne kadar katacağım boyaya:uhm: orielde katınca ne kadar bekleteceğim yanma falan olur mu 40 dk veya 50dk beklet yazıyor kullanım klavuzunda. alüminyum folyoya saracağım saçlarım mı yazdığım dakikalar kadar mı bekletsem:uhm:

bence boyaya oryal katma ayrı kullan oryalı 1 aliminyum folyoya hiç sarma direk yanar sacın 2 benden soylemesi denedim :)

saçların ne renk canım,bir de sarıya boyamak istemeni anlarım da oreal vb şeylerin evde kullanılması çok sakıncalı

lokeston yoğun açıcısı ile açtım saçlarımı ama bir kısmı açıldı çünkü boya yetmedi saçlarıma

evet boyayınca biraz açılır kapalı kısımlar ikinci boyada iyiyce açılr diye düşündüm

açtığım yereden bir tutam saça açık sarı ile 9.0 sarıyı karıştırdım sürdüm alimünyum folyoya sardım koyu bir sarı oldu ben biraz açık sarı istiyorum

canım saçlarını yakarsın ya
açık sarı istiyorsan koleston 11 ya da 12 tonlarına bak küllü olanlar turunculuğun varsa onları da kapatır hem

canım bende 12.0 çok açık doğal sarı ve 9.0 sarı var küllü renklere yakın yani

küllü renklere yakın olması iyi de canım,küllülerin özelliği kızıllığı turunculuğu alması.

canım küllü renk alayım ilk önce bu renge boyayayım sonra çok açık sarıya mı boyayayım

koyu kalan kısımları boya tekrar oryal kullanıcaksan 2. kez oryal sacını platin yapar her tarafın ayrı renk olur valla

canım hem bu renge boyayacaksın hem sonra daha açık küllüye
şimdi farketmezsin ama çok yıpranıyor saçların
o yüzden tek bi renkte karar kıl ve bi seferde yap uygulamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…