• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yakışırmı?

LittleQueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
467
0
96
İzmir
Selam kızlar ben buğday tenliyim renkli gözlüyüm sizce bana sarı saç yakışırmı?
ashlee_simpson.jpg
Resimdeki gibi yapmak istiyorummm bayanssulusmile

tabiki yakışır tatlımopuyorumnanaktan yüz tipini bilmiyorum ama buğday ten renkli göz hoş olur yerimseniben deneynce bi resm koyarsın artk:utangac:

bence sarı en çok buğdaylara yaışıyor canım beyaz teni soluk gösteriyor esmerdede çok nadir güzel duruyor.yaparsan resim ekle mutlaka olurmu canım

bende sarı yapacağım bu ton veya 2 ton açığı olabilir ama beyaz tenliyim.biraz koyu sarıda ten rengime yakışmadı saçıma denemiştim.foto renk bana olur mu

fıstık gibi olursun tatlım bende buğday tenliyim yaptırdım herkes bayıldı iyi bi kuaförle istediğin gibi olursun resimleriini boyadıktan sonra ekle görelim :)

kendi resmini koy adam gibi bizde yorum yapalım böle ne dememizi bekliosun ünlülerin resimleriyle brlikte :umursamaz:

renkli gözle sarışınlık birleşince basit kalır bence..böyle bakır tonları falan..kumral tonları tercih etsen gözlerin ortaya çıkar daha hoş olur sanırım,ama iynede senin bileceğin iş =)

kendi resmini koy adam gibi bizde yorum yapalım böle ne dememizi bekliosun ünlülerin resimleriyle brlikte :umursamaz:
O sizin kişisel görüşünüz. Ben saç renklerini göstermek amaçlı koydum anlayan zaten anladı. Fotoğraf koyma gibi bi zorunluluğum yok ayrıca boyatınca koyacağım. İlgini çekmezse yorum yapmazsın polemik yaratmaya gerek yok bu kadar basit

Ilgi çeken sorunuzun anlamsızlık açıkçası:kedi: Bu konuda açık göz renk tonu burun çene büyüklüğü ve şekil çok önemli eğer gerçekten doğru cevap bekliyorsanız.Yoksa bende sorabilirim mesela yeğnim 17 yaşında,arkadaşım 40yaşında ve babaannem 65-hepsi açık gözlü ve buğday tenli sarışın olmak istiyorlar.Herkesin burada vereceği cevap belli-yakışır.Ama o 3 bayan aynı mı?:smiley-cool

P.S.:Forum means a public meeting place for open discussionhihoyyyt yani forumda herkes şahsi fikrini söyleyebilirsempatiksalakcinni

Back