- Konu Sahibi DestinaOzge
-
tek amacım oydu gerçekten yanlış anlaşılmaktan korktum ama yazmadan edemedim çok sağol.....insanın duruşunun önemine çok inanırım.bayanssulusmile
bende eskiden sarışındım,tenim açık buğday ilk zamanlar çok yakıştı tabi ama sonra kuaför cila ata ata tek renk sarıya dönüştü:)
haliyle yüzüm sarardı.solgunlaştı.
sarı saç beni aksine küçük gösterdi.
şu an saçlarımı kestane-kahve kullanıyorum ve balyaj yaptırdım.aralarda ışıltı olsun diye.
saçlarımı koyulttuğumda tam yaşımda gösterdim.
bir daha sarışın olmayı düşünmüyorum çünkü bunun adı artık benim için "özümden uzaklaşmak".
çocukluk hevesimi aldım ve bitti=)
sarışın olmak isteyenleri kendi tecrübelerinle uyarman çok hoş bir davranış buyrunnnnnnnnn
Çok haklısınız bende 10 yıl sarı kullanıp saçlarımı mahfettim. Çok özlüyorum gür ve parlak saçlarıma elimi attığımda tril tril döküldüğü günleri. Geçenlerde ilk kez beyazlar buldum saçlarımda, keşke dedim doğal hali ile kullansaidim beyazlar çoğalınca zaten boyamak istiyecektim.:a015:merhabalar bu konuyu açmakta ki amacım sizde benim düştüğüm hataya düşmeyin ve sarı saç uğruna nelerden vazgeçiyor olabilirsiniz görün istedim...
4ncü röfleden sonra saçlarım platin olunca birşeylerin farkına vardım ve o saçla ancak 2 gün dolaşabildim.
1-çok açık sarı saç ne yazık ki insanlar tarafından basit ve yapma olarak adlandırılabiliyor.
2-kesinlikle o saçla makyajsız sizi kimseni görmesine izin vermemelisiniz.
3-hiçbir zaman belinize inen gür ışıl ışıl parlayan bir saçınız olmayacak.(sarıdan vazgeçmezseniz tabi)
4-gelinlige en çok yakışan saç rengi sarıdır diye bi kural yok. bütün gelinler güzeldir. ayrıca az çok modadan anlayanlar bililer. saçınıza en uygun renk kyafet zıt olandır. sarı beyaza en yakın renktir.
5-saçlarınız sarıysa kesinlikle 4-5 yaş daha yaşlı görüneceksiniz.
6-saçlarınız çok kırılgan olacak ve fön çektirmeye ile korkup bakımsız saçlarla dolaşacaksınız.
7-farkındalık istiyorsanız günümüzde sarı seçeceğiniz son renk olmalı. artık herkes sarı.
bence saçlarınızı sarı yapmadn önce bunları düşünün. benim fikrimi sorarsanız platin değil, daha doğal görünen ve daha az yıpratan balyajları vaya karamel tonlarını tercih edin.
aynı fikirde olmayabilirsiniz yinede okuduğunuz için teşekkür ederim....
simdi su sekilde aydinlik getirelim bazi insanlar vardir illa da illada yakismasa bile sarisin olmak ister bu insanlari tabi anlamak mümkün degil yapay duruyor,ilgi cekmek adina dikkat cekmek adina yapilir genelde,her cild tonuna gidecek cesitli sari tonlari mevcut,fakat öyle cild tonlari vardir ki sari hiiiic yakismyiorlmaz: yaptirmasalar daha iyi olur,basit durma konusuna gelince hic bir renk basit durmaz arkadaslar giydiyiniz kiyafet ve yaptiginiz makyaj olayi basitlestirir,sari saca mavi far ve pembe ruj sürünce birde mini etek acik dekolte giyince kaba bir sekilde hayal edin bu BASIT ISTEEEE şakkıdı şakkıdı
bakimli yada bakimsiz sac olayida sari sac neden bakimsiz dursun? insan ikendine bakinca sacina da bakar elbetde bakmayanlar utansin her tür bakim sunulyuor artik piyasada bakim yapa yapa her seye care var,sari sac fönsüz de cok hos durabilyior topuz yapilinca toplayinca felan,ayrica bu tüm sac renkleri icin gecerli sac bakimsizsa fön cekmeyince öyle birakinca süpürge saci gibi duruyoryani sari ile alakasi yok bunun,her sac rengi güzel kendine göre ayri bir güzelliyi vardir ortaya nasil bir sonuc cikacagi kullanan kisiye bagli hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Ne kadar bakım yaparsanız yapın sarı renk saçları mahfediyor, inceltiyor kırılmalara neden oluyor, döküyor, saçı nemsiz bırakıyor. Uzun süre kullanımdan sora saç tiftik gibi oluyor fönle tabikite bütün saçlar düzgün görünür önemli olan fönsüzkende memnun olmak.Siz kaçyıldır sarı kullanıyorsunuz?
bencede saçma olmuş biraz!özelliklede sarı saçlı olduğu için kötü kadın muamelesi görme kısmı çok çok saçma!katıldığım tek nokta bakımı.çünkü renk açıldıkça yıpranma haliyle artar ama iyi bakılırsa bence sorun yok.birde asla makyajsız durulmazmış falan çok saçma ya esmer tene sarı yaparsan tabi kötü görünürsün mesela benim şu avatardaki fotoğrafta sarı kısımlar çok belli olmuyor ama röfle çok açık aslında yüzümdede makyaj olarak sadece rimel vardı oda en az 7-8 saat önce sürülmüş ve ben hep o şekilde gezerim hiçte çirkin göründüğümü söyleyen olmamıştı ve kötü gözle bakanda tabi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?