Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç uğruna...

hımmm ...bende düşüncemi yazmak istedim :) insanlar basit bulcak falan diye sac rengimize karar vermek yanlış ..kendim icin söyleyeyim ; beni hiç ilgilendirmez kim ne der ne demiş begenmişmi begenmemişmi basitmi bulmuş......Zevk meselesi herkes kendisine yakıştırdıgı kendisinde begendigi rengi kendi icin en başta kullanır..ben de 10 senedir sarı kullanıcısıyım ..gerçi boyata boyata platin oldular artık.. üstüne üstlük beyaz tenliyim her sabah iki dakkalık makyajla olay bitiyor..sana katıldıgım nokta saclar yıpranıyor evt ama bu cok dogal sonucda oriel yiyor saç..her güzelligin bir bedeli oluyor..
sarı kesinlikle bir hastalık ..sigara tiryakiligi gibi benim icin bırakması zor.belki bir gün diyorum cesaret ederim :)

bizim okulda bi kız var :) Sarı saçlı.Sarı ya bildiğin civciv sarısı.Ve kesinlikle doğal.Ama güzel mi :) Hayır değil.Kahve daha güzel olmaz ama güzel değil bence.Arkadan bakılınca saçlar süper uzun ve sarı.Ama yüzüne bakılınca değil.Yani sarı saç bence kimseye yakışmıyor.Arkadan güzel ama önden..bilemiyorum :)

tek amacım oydu gerçekten yanlış anlaşılmaktan korktum ama yazmadan edemedim çok sağol.....

bende röfleliydim uzadı şimdi sarı yapıcam ama banada çok yakıştığını söylüyorlar bende daha küçük duruyorum sarısınken hem daha havalı duruyor insan ama gerçekten herkes sarışın gerçi son zamanlarda karamel ve tarçın bakır her kafa bence onlar daha yoğun olduu ayrıca bende sarışın gelindim çokta beğenildi saç daha süslü duruyor ve saçın yapılı halii daha belli oluyor

yakışana öyle bir yakışıyorki...............saç rengi kimseyi basit falan göstermez...yaşından büyükte göstermez bu kişinin kendiyle alakalı bişeydir..........yada sarı saçın yakışmadığı kişilerin kendini tesellisidir!
benim saçım koyu renk zaten ama bu kadar haksızlık edilmesin ...........

platin sarısı olan saçımı sokakta herkesin saçı kahve-siyah diye sırf bu moda illeti yüzünden kahveye boyadım ve bütün kış blair cadısı gibi dolaştım hemde asıl saç rengimde kestane gibi olduğu halde hiç yakışmadı ee ne oldu? şimdi ikinciye açıyorum açıcı aldım yarın platin sarıya gerisin geri dönüyorum kimseye yakışmıyor diyen arkadaşa katılmıyorum yakışan var yakışmayan var asıl hata yakışır mı yakışmaz mı demeden sarıya boyatanlarda bence yoksa sarıyı çok iyi taşıyan insanlar var birde sarının basit göstermesinin sebebi de seçilen sarı tonuyla alakalı birşey.

5 yıldır sarışın olarak dolaşırken saçlarımın yıpranmasıyla ve biraz da bıkkınlık gelmiş olsa gerek ki esmer olmaya karar verdim boshayallersmile ten rengim buğday bronza yakın bir tenim var beni solukta göstermiyordu herkes çokta yakıştırıyordu eşim bile alışmakta zorlandı esmer halime bende dahil.. maksat değişiklik olsun sositososito kim e derse desin ne düşünürse düşünsün yine zamanın birinde sarışın olucam ben ruhum sarışın napayım

kizlar benmde ten rengim beyaza yakin ama bugdayda degil tam beyazda degil güneste hafif sarariyo ben sari sac istiyorum insallah iyi olur

Çok haklısınız bende 10 yıl sarı kullanıp saçlarımı mahfettim. Çok özlüyorum gür ve parlak saçlarıma elimi attığımda tril tril döküldüğü günleri. Geçenlerde ilk kez beyazlar buldum saçlarımda, keşke dedim doğal hali ile kullansaidim beyazlar çoğalınca zaten boyamak istiyecektim.:a015:

simdi su sekilde aydinlik getirelim bazi insanlar vardir illa da illada yakismasa bile sarisin olmak ister bu insanlari tabi anlamak mümkün degil yapay duruyor,ilgi cekmek adina dikkat cekmek adina yapilir genelde,her cild tonuna gidecek cesitli sari tonlari mevcut,fakat öyle cild tonlari vardir ki sari hiiiic yakismyior lmaz: yaptirmasalar daha iyi olur,basit durma konusuna gelince hic bir renk basit durmaz arkadaslar giydiyiniz kiyafet ve yaptiginiz makyaj olayi basitlestirir,sari saca mavi far ve pembe ruj sürünce birde mini etek acik dekolte giyince kaba bir sekilde hayal edin bu BASIT ISTEEEE şakkıdı şakkıdı
bakimli yada bakimsiz sac olayida sari sac neden bakimsiz dursun? insan ikendine bakinca sacina da bakar elbetde bakmayanlar utansin her tür bakim sunulyuor artik piyasada bakim yapa yapa her seye care var,sari sac fönsüz de cok hos durabilyior topuz yapilinca toplayinca felan,ayrica bu tüm sac renkleri icin gecerli sac bakimsizsa fön cekmeyince öyle birakinca süpürge saci gibi duruyor yani sari ile alakasi yok bunun,her sac rengi güzel kendine göre ayri bir güzelliyi vardir ortaya nasil bir sonuc cikacagi kullanan kisiye bagli hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sarı saçın modası asırlardır var ve asla yok olmuycak bu bi gercek yılların modasıdır sarı gelmiş geçmiş en ünlü yıldızlar ,dünya starları hepsi sarışın neden? çünkü sarı az bulunan bir renk(ti) ama artık her önüne gelen en esmerler bile saçını sarıya boyatıyo ve gercekten yakısmıyo çok yapay ve itici duruyo bunu yapmak için kumral veya beyaz olmak gerekir.İste bizim halkımızda siyah olduğu için bi sarı özentiliği var.

yakışana yakışıyor ama çogu kişidede acaip durabiliyor..dogal duran kişilerde begeniyorum ama peruk gibi duranlar cidden feci oluyor:)

Ne kadar bakım yaparsanız yapın sarı renk saçları mahfediyor, inceltiyor kırılmalara neden oluyor, döküyor, saçı nemsiz bırakıyor. Uzun süre kullanımdan sora saç tiftik gibi oluyor fönle tabikite bütün saçlar düzgün görünür önemli olan fönsüzkende memnun olmak.Siz kaçyıldır sarı kullanıyorsunuz?

bencede saçma olmuş biraz!özelliklede sarı saçlı olduğu için kötü kadın muamelesi görme kısmı çok çok saçma!katıldığım tek nokta bakımı.çünkü renk açıldıkça yıpranma haliyle artar ama iyi bakılırsa bence sorun yok.birde asla makyajsız durulmazmış falan çok saçma ya esmer tene sarı yaparsan tabi kötü görünürsün mesela benim şu avatardaki fotoğrafta sarı kısımlar çok belli olmuyor ama röfle çok açık aslında yüzümdede makyaj olarak sadece rimel vardı oda en az 7-8 saat önce sürülmüş ve ben hep o şekilde gezerim hiçte çirkin göründüğümü söyleyen olmamıştı ve kötü gözle bakanda tabi!!!

ha bu arada gelinlikle sarı saç süper oluyor kesinlikle katılmıyorum ve ben 30 una merdiven dayamış biri olmama rağmen şimdiye kadar maksimum 24 diyen oldu çoğu kişi 20-21 olduğumu sanıyor hiçte öyle büyük göstermiyor aksine yüze ışıltı verdiğine inanıyorum ben

sari sac kullandigimi nerden cikardiniz CADIARZU sari saci savundugum icinmi?kafamçokkarıştı ne alaka sarisin arkadaslarim var ayrica cok da yakisiyor ve sunu da belirteyim sari sac siyah kadar parlamaz istediyi kadar bakimli olsun cünki isigi geri yansitmaz,sac dökülmesi de sari sac ile ne alakasi var siyah da dökülüyor şakkıdı bu ya mevsimden yada vücudta bir eksiklikden ya da ne bileyim stress hormonlar falan filan,kullanilan ürünler mühim kuaför mühim daha ne diyim,siz basarili olamamisiniz sanirim sari sac ile baya tecrübe kazanmisiniz zemuszemus bende en iyi örnekler arkadaslarim kadife gibi saclari var opuyorumnanaktan

ben sarı sac hiç kullanmadım ama bazı insanları yasından kat ve kat büyük gösteriyor...bazı bayanlara ise acayip cekicilik katıyor...

keşke yazdıklarımı biraz daha dikkatli okusaydınız. ben kötü kadın muamelesi görme gibi bi cümle kullanmadım. ayrıca kimse katılmak zorunda değil düşüncelerime yine de saçma diye nitelendirmek pek hoş olmadı bence, yine de saygı duyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…