- Konu Sahibi DestinaOzge
-
sadece çok sarı ve çok siyah saçlar yada kırmızı saçlar uç noktalar olduğu için diğer saç renklerine oranla daha yapay duruyor. bunu söylemek istedim. basit ve yapma diyen ben değilim ne yazık ki çevreden böyle görülebiliyor. bu benim düşüncem değil ama insanların beyninde yer etmiş artık bu. bu düşünceye bende karşıyım aslında ama herkes böyle düşünmüyor ne yazık ki.bende yıllarca sarı kullandım saç rengim koyu olduğu için doğal olarak sarıya kadar açıldığı için yıpranma çok oluo we uzatamıosun buna katılıyorum...ama birinci de dediğin basit ve yapma bunun anlamı nedir ???
canım benim saçlarımda platin sarısı...
ben sarıyı seviyor ve kendime yakıştırıyorum ayrıca yazmışsınki etraftaki insanlar tarafından basit ve yapma olarak karşılanıyor ben şu yaşıma kadar hiç bir zaman etrafımdaki insanların tüüü kaka laflarına aldırmadım aldırmamda yakışıyormu yakışıyor ...
gelinlikte sarı saçıda çok beğeniyorum sarışın gelin olmaya kararlıyım...
makyaj konusuna gelince tenim buğday rengi çok aşırı makyaj yapan bir insan değilim rahatlıkla makyajsızda dolaşabiliyorum...
saç kırılmalarına gelince düzenli olarak sarı saça bakım yapılırsa hiç bir şeycik olmaz birde iyi bir kuaför tercih edilirse sorun olmaz...sarı saçın yaşlı gösterdiğini söylemişsin benim etrafımdaki insanlar aksine küçük durduğumu söylüyorlar sarı saçla...
fikirlerine saygım var ama bence biraz da insanların tipleriyle alakalı bir durum bu yani şöyle yakışan var yakışmayan var her sarışına yazdıkların uymayabilir...
bence aksine herkes ya çikolata kahvesi,yada karamel yada kumral bu sene ayrıca her sene şu renk saç modaymış şuna boyatayım diye modaya uymam...(buda saçı yıpratama sebebi )
ama şu gerçekki bu sene herkesin kafası koyu renk e tabi oda yakışanı var yakışmayanı var bana yakışmıyor o renk mesela...
sakın yazdıklarımla sana sataştığımı düşünme sadece kendimden bildiklerimi yazdım e haliyle herkesin başına saç yüzünden farklı olaylar gelmiştir...
sağlıcakla kal....
özgecim dediklerin göreceli kavramlar kişiden kişiye bulunduğun çevreye göre değişir berki küçük bir kasabada yadırganabilir ozamanda dikkat çekmeyen sarı tonları uygulanabilir
sarı biz kadınların bir daha asla yaptırmıcam deyip bi kaç günsonra yaptırdığımız wazgecemediğimz bir saç rengi:) türk kadını sewiyor sarıyı:)
sen saglıklı ve dogal saclarımız olsun dıye yazmıssın ozgecım tesekkurler paylasımın ıcın.kısısel algılamamak lazım tabıkı bazısına cok yakısır bazısına yakısmaz orası ayrı
ama sarı olmaypta sarı yapcak kısılerlee en azndan tecrubelerını paylasmıs olmussun
katıldığın için sağol canım eminim sarı da yakışıyordur ama bu renkte yakışacaktır. sarı gerçekten bağımlılık yapıyor. yine de gözlerin renkli sanırım koyu renkte daha ön plana çıkıyor.....canım dediklerinin her kelimesine katılıyorum. ben de artık doğal olmak istediğim için koyulaştırdım saç rengimi. dediğin gibi herkes sarışın ve doğal renk saçlı pek insan göremiyoruz. ama sarı renk te bağımlılık yapıyor. yine de sarıya tekrar bulaşmamaya kararlıyım. 5 aydır ideal saç rengimi arıyorum. en sonunda bronz kahvede karar kıldım ve artık saçımı bu renge boyamaya devam edeceğim.
ya kızlarr kızıcaksınız belki bana, ama, ben hayatımda daha hiççç doğal sapsarı saçlı olup da çok yakışan görmedimmmm :))) :hulya: o beğendiğimiz, doğal sarışın olarak nitelendirilen yabancı mankenlerde bile bi dalavere var, gölge oyunları filan
canım benim saçlarımda platin sarısı...
ben sarıyı seviyor ve kendime yakıştırıyorum ayrıca yazmışsınki etraftaki insanlar tarafından basit ve yapma olarak karşılanıyor ben şu yaşıma kadar hiç bir zaman etrafımdaki insanların tüüü kaka laflarına aldırmadım aldırmamda yakışıyormu yakışıyor ...
gelinlikte sarı saçıda çok beğeniyorum sarışın gelin olmaya kararlıyım...
makyaj konusuna gelince tenim buğday rengi çok aşırı makyaj yapan bir insan değilim rahatlıkla makyajsızda dolaşabiliyorum...
saç kırılmalarına gelince düzenli olarak sarı saça bakım yapılırsa hiç bir şeycik olmaz birde iyi bir kuaför tercih edilirse sorun olmaz...sarı saçın yaşlı gösterdiğini söylemişsin benim etrafımdaki insanlar aksine küçük durduğumu söylüyorlar sarı saçla...
fikirlerine saygım var ama bence biraz da insanların tipleriyle alakalı bir durum bu yani şöyle yakışan var yakışmayan var her sarışına yazdıkların uymayabilir...
bence aksine herkes ya çikolata kahvesi,yada karamel yada kumral bu sene ayrıca her sene şu renk saç modaymış şuna boyatayım diye modaya uymam...(buda saçı yıpratama sebebi )
ama şu gerçekki bu sene herkesin kafası koyu renk e tabi oda yakışanı var yakışmayanı var bana yakışmıyor o renk mesela...
sakın yazdıklarımla sana sataştığımı düşünme sadece kendimden bildiklerimi yazdım e haliyle herkesin başına saç yüzünden farklı olaylar gelmiştir...
sağlıcakla kal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?