• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç siyah dip

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
ilk önce herkese merhaba:)Ben 3 aydır saçlarımı boyamıyorum buyüzdende diplerim acayip geldi :59:Evde kendim mavi toz alarak boyıcam ama oksidanı kaçlık almalıyım bilmiyorum.Yardım edersenizi sevinirim
Buda saçımın resmi ancak 1 ay önceye filan ait şuanda dipler daha bet :66:Bide kahkül kesirmek istiyorum sizce gider mi bana?
]

Son düzenleme:
%9 luk oksidan kullanmalısın canım,bencede kahkülsüz daha güzel

teşekkür ederim kahkül konusunda söylediklerinizi dikkate alıcam.%9luk oksidan 2-3 ton açmalarda kullanır diye biliyordum sizce tutar mı :27:

bence de bir kuaföre gtsen daha iyi olur, riske etme derim ben.. kahkül konusunda da alnın pek geniş gözükmüyor resimde o yüzden yüzünü çok kapatabilir, bence böyle daha iyi..

kahkül kısmını görmemişim evt alnın kahkül içn uygun değil ve yüzün kare gördüğüm kadarıyla tabii..
elmacık kemiklerinin hizasında katlı perçemler olabilir yüzünün köşelerini yumuşatır..
:34:

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkür ederim.Daha önce kuaför bir arkadaşım evde boyamıştı saçlarımı oyüzden bende az çok biliyorum ama saf gibi oksidanın kaçlık olduğunu sormaya unuttum :52:

canım saçının rengini çok beğendim kuaförde yaptırdın sanırrım tam olarak rengi nedir bunun

canım saçının rengini çok beğendim kuaförde yaptırdın sanırrım tam olarak rengi nedir bunun
tatlım benim saç rengim eskiden bal köpüğüydü ben onu palette,loreal gibi markaların (nevacolor vb değil)açıcıları ile boyaya boyaya her ay bu saç rengi karamel sarısı gibi oldu.Ama çok uzun zamanımı aldı tabi en son geçen eylül ayında bir kuaför tanıdığım bütün saçım için mavi toz ile oksidanı karıştırıp boyadı ve bu renk çıktı ortaya boya filan değil.Bu hafta sonu çıkan diplerimi kendim boyayınca sonuçu sizinle paylaşıcam :23:

Back