• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac seni soluk ve buyuk gosterir diyorlar ...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Arkadaslar bembeyaz bir tenim var mavi gozluyum ve aslinda sarisin kokenli bir kizim.20 yasindayim.Daha once rofle yaptim ilki cok hos oldu ama sonra rofleleri ucunda kaldi uzayinca.Uzerine kalin olarak bebek sarisi rofle yaptim.Herkes bu sac yasindan buyuk gosteriyor zaten beyaz tenlisin deyip durdu.Suan sacim tuhaf bi renkte aklim platin sarisinda.Ya da boyle sicak sarilar soluk gostermiyecek sarilar istiyorum.Bu kararsizlik cok canimi skiyor tecrubesi olan varsa bi tavsiye versin lutfen.

Arkadaslar bembeyaz bir tenim var mavi gozluyum ve aslinda sarisin kokenli bir kizim.20 yasindayim.Daha once rofle yaptim ilki cok hos oldu ama sonra rofleleri ucunda kaldi uzayinca.Uzerine kalin olarak bebek sarisi rofle yaptim.Herkes bu sac yasindan buyuk gosteriyor zaten beyaz tenlisin deyip durdu.Suan sacim tuhaf bi renkte aklim platin sarisinda.Ya da boyle sicak sarilar soluk gostermiyecek sarilar istiyorum.Bu kararsizlik cok canimi skiyor tecrubesi olan varsa bi tavsiye versin lutfen.

Merhabalar;

Ne sarıdan vazgeçip ne de koyu olmak istemiyorsan sana tavsiyem LOREAL MAJİREL 8.3 tür. Yalnız bu boyayı %6(20 volume) oksidanla DEĞİL, %9(30volume) oksidanla boyaman gerekiyor emin ol sonçtan memnun kalacaksın :)

Back