Sanırım küllü bir renkle boyaman gerekli ama ben bu işin uzmanı değilim. Tek tavsiyem kuaföre gitme..
Neva color i hic kullanmadim. Kozmetik marketlerde bulabilirmiyim ki acaba?neva color 11.10 olabilir. üst üst 15-20 gün arayla yaparsan benzeyebilir. ben bu boyayı ve rengi seviyorum o nedenle herkese tavsiye ediyorum :)
İnş. istediğin rengi elde edersin. neva color hem ucuz hem her yerde bulabileceğin hemde ilginçtir saçı yıpratmayan bir marka. benim saçlarım koleston ve lorealde kıtır kıtır olup koparken şuan üstünde bir zar var ve koruyor gibi parlak. bakım yapıyorum dikkat ediyorum ama önceden de yapıyordum böyle olmuyordu.
boyaya gelince; 12 li numaralar açıcı özelliği yüksek olan numaralar. kullanım klavuzunda da yazan 12 lik boyalar %12 lik volumle karıştırılır. yani o zaman çok açar yıpratabilir dikkatli olmak lazım. ben 9 numara ve üzerini %9 luk volumle açıyorum. baya da açıyor. sana da 11.10 ve 12.10 nu tavsiye ederim. ama 12.10 nu 1-2 hafta sonra deniyeceğim. onun bıraktığı etkiyi henüz test etmedim.
dilersen 3 kutu 11.10 neva color al; dene (saçına anca yeter) bola bol sür açıkta bir eleman kalmasın :) fonskiyon, denklem, kümeler misali ehe
Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..
Mavi boyayi ekleyemedim icine formu farkliydi boyalarin. 8.1 ile 10 u karistirdim. Recitalin. Biraz koyu oldu tabi. olsun kismet .loreal recitalin icine 0.22 baska marka katabilirmiyim. nolur bir bilen cevaplasin artikkk. recitalin boyasi sivii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?