• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saç Rengi Yardım (Resimli)

oldeuboi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
42
0
86
Ankara
Merhaba kızlar yardımlarınıza cok ihtiyacım var. İstediğim renk bu:

Kendi saç rengim de bu :

Şimdi sizden öğrenmek istediklerim şunlar:
1. Koleston ya da palette saç açıcı kullandıktan sonra loreal sarı serisine mi boyasam?
2. Ya da Loreal recital preference 10 numara kullansam istediğim renk olur mu?

Saçımın çok yıpranmasından korkuyorum. O yüzden tekrar açmaya çekiniyorum size bi danışıyım istedim.

Şimdiden teşekkürler :):9:

çok koyu bi ton değilmiş saçların çok fazla açıcı gerektirmez bence canım. Dediğin boyayla 2 boyamada elde edebilceğini düşünüyorum.

İstediğin saç tek renk değil ki canım. Ama açmana gerek yok bence, arkadaşın da dediği gibi bir kaç kez boyarsan tutar.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim :-) Yalniz sacimda turunculuklar var koydugum resime gore. Recitalle olusan renk kalici olur mu ? mavi boya mi katsam boyanin icine , bide mavi boyayi hic bir yerde bulamadim nerden bulabilirim ankarada ?

Sanırım küllü bir renkle boyaman gerekli ama ben bu işin uzmanı değilim. Tek tavsiyem kuaföre gitme..

neva color 11.10 olabilir. üst üst 15-20 gün arayla yaparsan benzeyebilir. ben bu boyayı ve rengi seviyorum o nedenle herkese tavsiye ediyorum :)

Sanırım küllü bir renkle boyaman gerekli ama ben bu işin uzmanı değilim. Tek tavsiyem kuaföre gitme..

Kac yildir kuforun yaptigi yipranmayi onarmaya calisiyorum ve hadi yipranma neyse istedigim renk de oldu diyemiyorum. Kuaforler mahvediyor saclari boya icin kuafore gitmek mi? Asla. En azindan kendim yapinca kendim ettim kendim buldum diyorum. Icim daha rahat oluyor :)

neva color 11.10 olabilir. üst üst 15-20 gün arayla yaparsan benzeyebilir. ben bu boyayı ve rengi seviyorum o nedenle herkese tavsiye ediyorum :)
Neva color i hic kullanmadim. Kozmetik marketlerde bulabilirmiyim ki acaba?
Bide acici ozelligi olan boyalardan kullansam daha iyi olmaz mi?
Cevaplariniz icin tesekkurller :)

İnş. istediğin rengi elde edersin. neva color hem ucuz hem her yerde bulabileceğin hemde ilginçtir saçı yıpratmayan bir marka. benim saçlarım koleston ve lorealde kıtır kıtır olup koparken şuan üstünde bir zar var ve koruyor gibi parlak. bakım yapıyorum dikkat ediyorum ama önceden de yapıyordum böyle olmuyordu.
boyaya gelince; 12 li numaralar açıcı özelliği yüksek olan numaralar. kullanım klavuzunda da yazan 12 lik boyalar %12 lik volumle karıştırılır. yani o zaman çok açar yıpratabilir dikkatli olmak lazım. ben 9 numara ve üzerini %9 luk volumle açıyorum. baya da açıyor. sana da 11.10 ve 12.10 nu tavsiye ederim. ama 12.10 nu 1-2 hafta sonra deniyeceğim. onun bıraktığı etkiyi henüz test etmedim.
dilersen 3 kutu 11.10 neva color al; dene (saçına anca yeter) bola bol sür açıkta bir eleman kalmasın :) fonskiyon, denklem, kümeler misali ehe :D

nevacolor bulamadim loreal recital aldim 10 numara icine 0.22 karistirrim kullu olur diye hayal etmistim. Ama recitalin icindeki boya sivi napicam hic bilmiyorum. Recitalin icine krem boya 0.22 karistirsam olmaz gibi geliyor boya formlari farkli. Napsam hic bilemedim. :-( Sizce ne yapmaliyim ?

Son düzenleme:
İnş. istediğin rengi elde edersin. neva color hem ucuz hem her yerde bulabileceğin hemde ilginçtir saçı yıpratmayan bir marka. benim saçlarım koleston ve lorealde kıtır kıtır olup koparken şuan üstünde bir zar var ve koruyor gibi parlak. bakım yapıyorum dikkat ediyorum ama önceden de yapıyordum böyle olmuyordu.
boyaya gelince; 12 li numaralar açıcı özelliği yüksek olan numaralar. kullanım klavuzunda da yazan 12 lik boyalar %12 lik volumle karıştırılır. yani o zaman çok açar yıpratabilir dikkatli olmak lazım. ben 9 numara ve üzerini %9 luk volumle açıyorum. baya da açıyor. sana da 11.10 ve 12.10 nu tavsiye ederim. ama 12.10 nu 1-2 hafta sonra deniyeceğim. onun bıraktığı etkiyi henüz test etmedim.
dilersen 3 kutu 11.10 neva color al; dene (saçına anca yeter) bola bol sür açıkta bir eleman kalmasın :) fonskiyon, denklem, kümeler misali ehe :D

Ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim :+)

loreal recitalin icine 0.22 baska marka katabilirmiyim. nolur bir bilen cevaplasin artikkk. recitalin boyasi sivii.

Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..

Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..

Saçlarını öyle dalgalımı yapmak istiyorsun?Maşayla lüle lüle yap azcık koltukta yat lülelerin bozulsun çok tatlı durur normalde o dalgalar kalıcı olarakmı yaptırılıyo ben hiç bilmiyorumda.

Back