• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç rengi hakkında yardım !

osgee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
18
0
86
İstanbul
saçımı önceden kahve-kestane tonu bi renge boyamıştım sonra tekrar sarıya dönmek istedim geçen günlerde loreal in çok çok açık doğal sarı boyasını aldım sarı yapmıcağını biliyordum ama en azından açık kahve yapar fln die düşünüyordum boyadım dip rengm 2-3 cm sarı gerisinde bi farklılık olmadı:D buna başka çare yok saç açıcıyla açim dedm dünde onu yaptım kolestonun yoğun renk açıcısıyla boyadım şuan TURUNCUYUM :D bana akıl verin lütfen :( tamam turuncuda olduk en azından açıldı şimdi bunun üzerine doğal sarımı yoksa küllü sarı boyarsammı iyi olur ? küllü renklerin turuncuyu kapattığını söylüyorlar hiçbir fikrim yok adam akıllı bi renk tutsun istiyorum boya yapmaktan bende saçlarımda sıkıldı:(

cnm resim koyma imkanın var mı koyuluğuna göre açık küllü sarı küllü sarı olduğu belli olur tabi benim kadar turuncu olduysan bir seferde zor:9::9::9:

Bende öle cırtlak bi renk olmasını istemiyorum zaten küllü kullanırsam turunculukta gidermi acaba :S

Saçımda ki turunculukları nasıl giderebilirim? (resimli) bu konuyuda bi incele derim , seninle aynı durumda olan arkadaş açmış , oradaki fikirlerde güzel..

aldığımız boyaların çoğunda turunculuk var bende tekrar sarışın olmak istiyorum ama kuaför şart sanırım:S yada küllü tonlar denemelisin kesinlikle.

cnm resim koyma imkanın var mı koyuluğuna göre açık küllü sarı küllü sarı olduğu belli olur tabi benim kadar turuncu olduysan bir seferde zor:9::9::9:

$SAM_0610.jpg $SAM_0610.jpg

şuan işteyim ve halim bu:D bi fikrin varmı ne yaparsam adama benzer bu saç:D

Eki Görüntüle 198866 Eki Görüntüle 198866

şuan işteyim ve halim bu:D bi fikrin varmı ne yaparsam adama benzer bu saç:D

fotoda çok turuncu durmuyor ama güneş vurduğunda parlıyordur eminim :9: tecrübeyle sabit.bende saçlarımı siyahtan açtım dört kere ard arda ilk açtığımda aynı bu renk olmuştu tonuna kadar aynı olmuştu.sonra ben boyamadan açmaya devam ettim ama saçlarını küllü sarıya bir kaç defa boyarsan kapanır muhtemelen ama daha kısa sürede çözüm istiyorsan küllü kumrala boyayıp sonra yavaş yavaş rengin tonunu aça aça sarıya geçebilirsin sanırım.ilk etapta istediğin turunculktan kurtulmaksa küllü kumrala boya derim.yok sarıya dönük olmsun diyorsan birkaç defa küllü sarıya boyaman gerekicek.senin şuanki saçını aldıktan sonra bir kere daha açıp küllü sarıya boyamıştım kısmen farkedilecek derecede turunculuğunu aldı ama bir iki kere daha boyanmak istiyordu tamamen turunculuğun tamamen gitmesi için.sonra tabi ben yine açtım rengini ama küllü renkler halledicektir dediğim gibi çabuk sonuç için küllü kumral açık uzun vadede sonuç için küllü sarı.

fotoda çok turuncu durmuyor ama güneş vurduğunda parlıyordur eminim :9: tecrübeyle sabit.bende saçlarımı siyahtan açtım dört kere ard arda ilk açtığımda aynı bu renk olmuştu tonuna kadar aynı olmuştu.sonra ben boyamadan açmaya devam ettim ama saçlarını küllü sarıya bir kaç defa boyarsan kapanır muhtemelen ama daha kısa sürede çözüm istiyorsan küllü kumrala boyayıp sonra yavaş yavaş rengin tonunu aça aça sarıya geçebilirsin sanırım.ilk etapta istediğin turunculktan kurtulmaksa küllü kumrala boya derim.yok sarıya dönük olmsun diyorsan birkaç defa küllü sarıya boyaman gerekicek.senin şuanki saçını aldıktan sonra bir kere daha açıp küllü sarıya boyamıştım kısmen farkedilecek derecede turunculuğunu aldı ama bir iki kere daha boyanmak istiyordu tamamen turunculuğun tamamen gitmesi için.sonra tabi ben yine açtım rengini ama küllü renkler halledicektir dediğim gibi çabuk sonuç için küllü kumral açık uzun vadede sonuç için küllü sarı.

teşekkürler canım bu akşam hangisini yapcağıma karar veririm artık boyarsamda resim koyarım ama tamamen maffolursam işe gelmem zaten :D:D:D

teşekkürler canım bu akşam hangisini yapcağıma karar veririm artık boyarsamda resim koyarım ama tamamen maffolursam işe gelmem zaten :D:D:D

merak etme olmıycak güven bana haberini bekliyorum fotolarını ama küllü hariç bir renk tercih etme sakın tonuna kendin karar ver ama küllü olsun pişman olmıycaksın turunculuğun gitmesini istiyorsan.

evet cnm ben bu renge boyadım ben kolestona boyadım ama lorealde iyidir.sende benim gibi açık istiyosun sanırım kumralla koyultmak istemiyosun.ilk boyadığında mucizeler bekleme ama kırıcak o turunculuğu zamanla boyadıkça iyice oturucak ve gidicek o turunculuk

evet cnm ben bu renge boyadım ben kolestona boyadım ama lorealde iyidir.sende benim gibi açık istiyosun sanırım kumralla koyultmak istemiyosun.ilk boyadığında mucizeler bekleme ama kırıcak o turunculuğu zamanla boyadıkça iyice oturucak ve gidicek o turunculuk

9.1 küllü sarıya boyadım ama acayip bi renk oldum sarımı desem turuncumu desem kahve tonumu desem:D üfff en iisi doğal saç rengi:D

9.1 küllü sarıya boyadım ama acayip bi renk oldum sarımı desem turuncumu desem kahve tonumu desem:D üfff en iisi doğal saç rengi:D

daha ilk boyayışın merak etme düzelcelicek zamanla bir iki boyamaya oturucak renk ama turunculuğunu almuş olması lazım çok az turunculuk vardı çünkü saçında

Canım, saçını nekadar açtırdıysan yinede koyuydu.
Daha sonra boyadın 9.1 tonuda koyu bir tondur. Kutunun üzerinde bakma sen.
Yani kesinlikle istediğin sarı değildi.
Tavsiyem bir kaç gün sonra Palettenin 10-1 (açık kullü sarı) boya ile saçını boya.
İçinde az da olsa açıcı bulunuyor ama normal renk açıcısı kadar agresif değildir, yani saçını yıpratmaz.
İstediğin renge ulaşamasım ama en az bir kaç ton daha açılır saçın. İstersen bir ay sonra tekrar bu boya ile boya veya senin istediğin sarıyı dene. Unutmaki bir çok faktörden dolayı boya kutuları üzerindeki rengi hiç bir zaman çıkmaz.
Sana tavsiye ettim rengi bu
Bpalette-kullu-acik-sari-deluxe-10-1-sac-boyasi273460020.jpg

Buradaki kız, saçı koyuyken sana önerdiğim rengi düzenli olark kullanmış ve bence saçını harika olmuş. Bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/442589-sac-rengim-nasil-sizce-resimli.html

Son düzenleme:
cnm bnde saçımı koyu kestane boyalıyken istedgm küllü sarı tonuna cevrmiştm aylar once ..defalrca acıcı we küllü boyalar ile ..kesnlkle küllü açık sarı kullanmalısn..bu tonu yakalamk ıcın 3 defa fln boyamak gerekıyor bunu untma bnm topiğimede bakablrsn resmler fln koymstm..arkdsn resmledgı palette 10.1 bnde onerırm ama çok yakıyor sacı bunuda bldrym ...saclarına bakım ypmayıda unutma kolay gelsn tatlmm:34:

cnm bnde saçımı koyu kestane boyalıyken istedgm küllü sarı tonuna cevrmiştm aylar once ..defalrca acıcı we küllü boyalar ile ..kesnlkle küllü açık sarı kullanmalısn..bu tonu yakalamk ıcın 3 defa fln boyamak gerekıyor bunu untma bnm topiğimede bakablrsn resmler fln koymstm..arkdsn resmledgı palette 10.1 bnde onerırm ama çok yakıyor sacı bunuda bldrym ...saclarına bakım ypmayıda unutma kolay gelsn tatlmm:34:

Canım, tesadüften bende senin topiğine bakıyordum şimdi
Saç rengi çok güzel olmuştu.
Yanlız şunu anlamamıştım boyayı saçı mı yıpratıyor, yoksa deriyi mı yakıyor?
Bi de benim bir tavsiyem olacaktı. Bütün açıcılar, saç temiz ya da kirli olmaksızın deriyi yakar.
Bu yanmayı önlemek için boya içinde bir yumurta sarısını koyulur. Hem saçını besler hem deri yanmasını önler.

saçımı önceden kahve-kestane tonu bi renge boyamıştım sonra tekrar sarıya dönmek istedim geçen günlerde loreal in çok çok açık doğal sarı boyasını aldım sarı yapmıcağını biliyordum ama en azından açık kahve yapar fln die düşünüyordum boyadım dip rengm 2-3 cm sarı gerisinde bi farklılık olmadı:D buna başka çare yok saç açıcıyla açim dedm dünde onu yaptım kolestonun yoğun renk açıcısıyla boyadım şuan TURUNCUYUM :D bana akıl verin lütfen :( tamam turuncuda olduk en azından açıldı şimdi bunun üzerine doğal sarımı yoksa küllü sarı boyarsammı iyi olur ? küllü renklerin turuncuyu kapattığını söylüyorlar hiçbir fikrim yok adam akıllı bi renk tutsun istiyorum boya yapmaktan bende saçlarımda sıkıldı:(

turuncunun üzerine hangi sarı tonuna boyarsan boya istersen git palette yoğun renk açıcıyla aç yine turuncu olucaktır çünkü yoğun renk açıcılarının içinde en fazla 30 volümlük açıcı vardır bu da saçı turuncu yapar eğer saçlarını sarı istiyorsan kozmetikçilere gidip 40 volüm açıcı alıcaksın ve mavi toz açıcı saçının 'en koyu' yerinden başlıcaksın uygulamaya diplere en son sür orası zaten çok açıktır büyük ihitmalle ve saçların yarım saatte sarı olucaktır :16:

Back