Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç problemi!!!

MissMisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, saçlarımı 3 aydır platin sarısına boyatıyordum (komple, balyaj falan değil). ilk boyamada sorun yoktu. 1 ay geçti, diplerini boyatmaya gittim, yine iyiydi. sonra tekrar bir ay geçti ve diplerini boyattım. ama saç derim tahriş oldu! kızardı ve az da olsa bazı kabuklar var :((( kuaförüm bazı ciltlerde böyle şeyler olabileceğini çünkü oryalin ağır bir ürün olduğunu söyledi (ki düşük volume kullanmıştı). şimdi ben artık saçlarımı sarı dip boya yaptıramaz mıyım? :...( hep aynı sorunu yaşar mıyım? niye ilk ikisinde sorun olmadı da üçüncü de tahriş oldu? herhangi bi bilgisi olan bana bi öneri getirsin lütfen! çünkü bu rengi çok seviyorum vazgeçemem :S:uhm:

demek ki canım cildin biryere kadar hassasiyetini koruyor açıkcası benim saçlarım okadar açık sarı değil küllü sarı yapıyorum ve evde boyadım hep dipleride serçe parmağı geçmeyecek kadar olursa yine açıcı kullanmadan diplerimi boyuyorum belki sende böyle açıcıya gerek duymadan fazla çıkmadan dipler boyarsan bu tahriş azalır ama sen yinede bir işin uzmanına git..yerimseniben

ya evde mümkün deil platin tutmaz. bende platin sarı boya yaptım;saç derim tahriş olmuyo cüzdan tahriş oluyo die gidemez oldum :)

Arkadaşlar, saçlarımı 3 aydır platin sarısına boyatıyordum (komple, balyaj falan değil). ilk boyamada sorun yoktu. 1 ay geçti, diplerini boyatmaya gittim, yine iyiydi. sonra tekrar bir ay geçti ve diplerini boyattım. ama saç derim tahriş oldu! kızardı ve az da olsa bazı kabuklar var :((( kuaförüm bazı ciltlerde böyle şeyler olabileceğini çünkü oryalin ağır bir ürün olduğunu söyledi (ki düşük volume kullanmıştı). şimdi ben artık saçlarımı sarı dip boya yaptıramaz mıyım? :...( hep aynı sorunu yaşar mıyım? niye ilk ikisinde sorun olmadı da üçüncü de tahriş oldu? herhangi bi bilgisi olan bana bi öneri getirsin lütfen! çünkü bu rengi çok seviyorum vazgeçemem :S:uhm:

aynı sorundan muzdaribim..

dip boyası yaptırdım 3 gün önce.. saç derim tam bir felaket oldu.. hiç olmazdı..kızarıklıklar vardı.. şimdi koyulaştı.. sanırım kabuk olacak ve kavlayacak kendiliğinden.. dün yine kuaförüme söyledim.. sakın diplere hiçbirşey sürme bakım filan yapma dedi..bir hafta içerisinde geçermiş..ayrıca sıcak suyla değil ılık suyla yıka dedi.. sıcak suyla yıkamak saç derisini inceltirmiş canım..ben bu ay çok sıcak yıkanmıştım..

saç derisi bakımı yap .. kabuklar bittikten sonra.. ben öyle yapacağım..

Back