• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç neden doreleşir? :(

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar saçlarımı ilk boyadığımda içinde hiç dorelik olmayan parlak sarılar elde ediyorum ama ilk haftadan sonra saçlarım doreleşmeye başlıyor.Bunun nedeni nedir?Sarı saç da mı akıyor?Dip boyası yapayım bir sonraki ay diyorum.Sırf sarının tomundan dolayı saçımın tümünü boyuyorum.Saçlarım çok yıprandı.Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:5:

ah birde ben bilsem :(((

dorelik dediginiz hani sari boyanir ya acik bi sari sonra koyulasir gibi koyu sari olur onu diyorsunuz sanirim.

bende kuaförde dib boyami yaptirdim ama farkli oldu malesef uclarla dipler.

ben yurtdisinda yasiyorum.burda silver shampoo var yani o dore dedigimizi gideriyor herhalde onu uyguladim bir iki gün simdi diplerim iyi ama uclara dogru diblerden uzun kisimlarim birazi beyazlasti :(((

off ya off bida kuaföre gitmek istemiyorum..cila islemi yapicam simdide bakalim :(

Kızlar saçlarımı ilk boyadığımda içinde hiç dorelik olmayan parlak sarılar elde ediyorum ama ilk haftadan sonra saçlarım doreleşmeye başlıyor.Bunun nedeni nedir?Sarı saç da mı akıyor?Dip boyası yapayım bir sonraki ay diyorum.Sırf sarının tomundan dolayı saçımın tümünü boyuyorum.Saçlarım çok yıprandı.Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:5:

1 hafta geçtikten sonra cila işlemi yapın, rengi sabitlemiş olursunuz.

evet öylesi daha iyi daha cuma günü dip boyasi yapildi..bakalim birdaha kullanmicam silvershampoo zaten dikkat edilmesi gereken bir shampuan neyseki simdi sacima sari sac icin olan kremden sürdüm stretchledim o beyaza yakin yerler pigmentleri alirmis diye duymustum :) yarin sabah yikarim sari sac icin sampuan alim yine o beyaza yakin olan yerleri güzel parlak bir altin sarisina yakin yapiyor :)

bir ara foto koyarim buraya biraz bakayim sacima

mrb kizlar, bende de ayni sorun var. kuaföre gidiyorum ilk gün sac rengim tam sari oluyor, yikadikca renk hem soluyor hem koyulasiyor. silverschampoo yu bende denedim.. ama saclarimi kuruttu sanki... ayse senin saclarin nasil oldu?

Back