• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saç Koyulaştırma Yardım

mecan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
111
27
98
Merhaba bayanlar,
Saç boyama işlerinden anlayan varsa yardım istiyorum. Benim saçlarım normalde orta kumral renginde. Ama yıllardır sarı rengi kullanıyorum. Önceleri röfle yaptırıyordum ama saçı çok yıprattığı için 2 yıldır yaptırmadım. Loreal 01 çok çok açık doğal sarı ile dip boya yapıyorum sürekli. Renginden de oldukça memnunum ama eşim artık saçlarımı biraz koyulaştırmamı istiyor. Açıkçası bende biraz değişikliğin iyi olacağını düşünüyorum. Ama kuaförler de vakit harcamayı sevmiyorum. Üstelik kuaförede rengini değiştirirsem sonra her ay gitmek zor geliyor. O nedenle kendim boyamak istiyorum. İstediğim renk koyu sarı ya da bal rengi gibi renkler. Sizce hangi boyaya boyamam gerekiyor?

9 tonlariyla baslayip kademe kademe koyultabilirsiniz. Fakat ben olsam direk 6 7 tonlarini surerdim zaten acilicak rengi yikadikca

Birden koyulastirmayin cunku sari renkten birden koyuya gecis yaparsaniz cok pisman olursunuz.benim gibi... kademe kademe koyulastirin

Bende loreal koyu sarı ya da direkt sarıya boyamak istiyorum. Henüz nasıl yapacağıma tam karar veremedim pişman olursam diye korkuyorum.

Bence al küllü kumral vur sarıya vurunca tonu güzel oluyo. Benim de fındık kabuğu uçları sarıydı artık f kabuğuyla küllü kumral karıştırıp vuruyorum hem doğal duruyo tavsiye ederim

Back