Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç istiyorum yardım lütfennn

nilsss

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
8
0
16
Balıkesir
merhaba kızlar saçlarım sarı olsun istiyorum ama kuaförlere sorsam çok zor bende en azından bi deneyip hevesimi almak istiyorum. yazın saçlarımı açtırıp kumral bakıra boyattım daha sonra saçlarımı kendim bakır tonlarında boyadım ama kızıl bir renk oldu akınca koyu bakır, daha sonra saçlarımı koyu küllü kumrala boyadım iki aydır saçlarım açmaya müsait ama o bakır renk yaktı beni ya kurtulamıyorum! koyu saç rengide sevmiyorum doğal saçımda koyu saçlarımda belime yakın kıyamıyorum çocukuktan beri uzun saç kullanmaya alışkın bi insan olarak kuaförlerin önerisi krepe balyaj ama ben antika dursun istemiyorum ya da bal rengi boyanıp araya sarı attırmak bu seferde dibim üç renk olucak dibim gelince ve ya açık kumral üstüne sarı röfle ama ben röfle çok sık istiyorum düz boya gibi ya da doğal saçımı beklemek o da bi sene kestiremiyorumda kıyamıyorum yokmudur şöyle güzel açık bi sarı yapabilceğim yöntem aşama aşama flnda olsa lütfen yarım edinnnnn

Merhabalar;

saçınızı LOREAL MAJİBLOND ULTRA SAÇ BOYASI - 901S SÜPER AÇIK KÜLLÜ SARI ile açıp, Üstüne dore renk uygulaması yapmanız gerekmektedir. Saçınız küllü ton ile açıp tekrar küllü bir renk vurursanız saçınızda grileşme olur. Mesela 9.3 ile açılıp bu renge boyansa saçınızı dengelemiş olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…