Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç istiyorum,yardım lütfen :)

valla bende istiyorum güzelim bize yardım yok mu? ben evde boyamak istiyorum kendim evde yoğun renk açıcıyla açıp sonra istediğim sarıya boyamak istiyorumsırnaşık şey

Canım bu konuda yardımı biz değil,kuaförün yapabilir ancak.
Evde kendim açayım saçımın rengini dersen,muhetemelen koyu olan saç rengin,sarıya dönmeyecek,bakırımsı bir hal alcaktır.
Bence bu riskli işi profösyönel birine bırak.
Sonra üzülebilirsin.

Canlar ;

Elbette kuaförüme gideceğim ama renge karar veremedim ki,

çiğ durmayan cıvıl cıvıl bir sarı olsun istiyorum

Belki çok beğendiğiniz bir sarı renk vardır da ne olduğunu söylersiniz diye sordum.

Yaa offfff......

Çok kararsızım yaa :a015:

kesinlikle bu sıralar çok tuttğum bal köpüğü sarısı çok güsel hem doğal hemde herşeyle her rengle kullanabilirsin...aralara yada uç kısımlara röflede attırırsan harika oluyo...yinede kuaförünle danışarak ve ayrıca onun değil kendi isdediğini yaptırarak güsel bi sonuç alabilirsin tatlım

Sağol tatlım haklısın

Bu tarzlarda bir renk istiyordum ben de

Demek ki bal köpüğü sarısı istesem olacak

Kadıköy'e de yeni taşındım,şimdi sıra iyi bir kuaför bulmaya geldi kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3

tabi resmin olsaydı daha net bişey sölerdim ama ben bu rengi çok tuttum ve platin röfle çok yakışıyor yaparsan resim beklerim belki bend e karamelden dönreken bu rengi düşünebilirm:)))

bence yüzüne gider kaşların kahve rengi sanırım gözlerde renkli gibi çok hoş olur dene bak çok memnun kalacaksın çünkü esmerlere bile gidiyo ama röfleli kullan yinede kuaförlede bi konuş danış ok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…