- Konu Sahibi yagmurbulutu
-
resmini koysaydın
kuaföre geri gidip yaptığı hatayı düzeltmesi gerektiğini söylüceksin yaptığında neden söylemedinki istese yapabilir bence
bu sarı saçta kuaförü gerçekten iyi seçmek lazım
sarıya dönmek için saçının açılması lazım bunu orealle yapması gerekir. birde saçı açarken yıpranmaması için bir yağ var önce onu sürüp sonra orealle açınca saça zarar gelmiyor. saçı nasıl açtıda turuncu oldu anlamadım.
benim eşim kuaför ve bu ürünü kullanıyordu. çıkan saçlar pırıl pırıl sarı.
benimde saçım koyu kahveydi. eşim saçımı açtı. ve sapsarı oldu. hani bana yakışsa böyle kalsın sarıya boya derdim. sonra bakıra boyadı. dibinden ucuna kadar aynı renk.
iyi bir kuaföre gitmen gerek ama sakın saçına bir daha oreal açıcı filan sürdürme saçın yanar ve kopar.
aynı kuaföre gitme kesinlikle.
gidip fikir al. en az 2 hafta beklesin saçın. eğer garanti istediğin rengi yapamayız diyorlarsa açık karamel tonunda boyatabilirsin.
en kızdığım şey yaparız deyip saçı rezil etmeleri. en azından arkadan bir tutam saçı test etselerdi sonra işlemi yapsalardı.
geçmişş olsunn canımmm:teselli:
aynıolayı ben yasadım ertesı gün gitim koyu kahveye boyattım anca kapandı bende sarıdan sopgudum 1 yıl oldu cok sükür sımdı düzeldi saclarım boyamaya bıle korkar oldum bence koyu bi renge boyat cunku akıcak yıne sonra en az1yıl boya sürme sacına
Ablam yeni boyattı sarıya.İlk gün rengi tutmadı sonra ertesi gün gitti baştan sonra tekrar balyajmış paketmiş hepsini yaptı ayrı para almadı şimdi istediği renk :) Kuaföre düzelttirin bence.
Paranı geri almaya çalış bence, ve başka kuaförde boyat yine...
saçın o hale soktuğunda para filan ödemeyip kıyameti koparsaydın.
eşim müşteri memnun olmadığında para almıyor. (saçta kusur yok sadece tonu konusunda memnun olmayalardan)
bazı müşterisi zorla boya parasını ödüyordu.
canım açık tenliysen bakır tonlarını da düşünebilirsin. kahveye çevirme hemen.
yaprak dökümünde leyla nın saçı açıkken olan tonu çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?