• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç diye gittim, son halim kabus gibi :(:(

yagmurbulutu

Yalnız Kraliçe
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
117
0
96
İstanbul
Arkadaşalar merhaba...

Bu gün Avril Lavigne' in sarı saçını istiyorum diye bir kuaföre gittim. Yapabilirmisiniz, yaparız dedi... 3.30 saat sonra bir kabusla karşılaştım.
Yakından uzaktan alakası yok.. Saç diplerim açığa yakın turuncu, saçlarımın sarısı acayip koyu.. O kadar kötü oldu ki.. Bende beyaz tenliyim.. Eşim görünce çıldırdı.. :(:(:(
Hemen kuaförü aradım, ama bişey yapamam dedi.. üstelik aşağıda eklediğim fotoları yazdırıp götürdüm, görsünde farklı bişey olmasın diye.. :(:(:(:(

O kadar kötü ki, napıcam bilmiyorum.. Lütfen fikirlerinizi paylaşın, çok ihtiyacım var :( :( :sinifsinif:

Eklentiler

• $Avril-lavigne_334.jpg
    $Avril-lavigne_334.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 295
  • $Avril-Lavigne-2.jpg
    $Avril-Lavigne-2.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.269
  • $hilary_gorgeous.jpg
    $hilary_gorgeous.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 380
Son düzenleme:
resmini koysaydın
kuaföre geri gidip yaptığı hatayı düzeltmesi gerektiğini söylüceksin yaptığında neden söylemedinki istese yapabilir bence
bu sarı saçta kuaförü gerçekten iyi seçmek lazım

resmini koysaydın
kuaföre geri gidip yaptığı hatayı düzeltmesi gerektiğini söylüceksin yaptığında neden söylemedinki istese yapabilir bence
bu sarı saçta kuaförü gerçekten iyi seçmek lazım

Resmi koyamıyorum, elimde o imkanım yok... İnan görmek istemezsiniz.. Turunculuğa hiç bişey yapamam dedi :(:( koyu sarı, turuncu oldu yani.. Yaptığında dedim ama rengi değişicek, fön çekince değişir, ışık falan açtı.. Bende ilk defa boyattığım için bilmiyodum açıkcası.. Saçlarım kahveydi, ne hale geldi.. Yrn gidicem, ama bence sorun değişmiycek.. Eşimde hiç beğenmedi :(

Kesinlikle saçı boyatmadan önce çok iyi incelemek gerekiyomuş.. Haklısınız :(

kendi saç rengin neydi canım. ben de bu renk istiyorum benim saçlarım açık karamel sarı gölgeler var.

Kendi saçmın orjinal rengi kahve..
İlk olarak bi saç boyadılar.. O turuncu renk çıktı...
Sonra sık röfle yaptılar, o iğrenç koyu renk çıktı...

Benim istediğim sarı saçı yapabilmek için saçı çok çok açık kumral yapmak gerekiyo. Sonra tümünü sarı tonlarına boyamak gerekiyo.. Kötü bi tecrübede olsa öğrendim..

Ya ben beyaz tenliyim, kumralım.. Hani sarının her tonu yakışır.. Bu saç rengini nasıl yapabildi anlamıyorum. Bide 12 yıllık tecrübem var diyodu.. Offfff :(

sarıya dönmek için saçının açılması lazım bunu orealle yapması gerekir. birde saçı açarken yıpranmaması için bir yağ var önce onu sürüp sonra orealle açınca saça zarar gelmiyor. saçı nasıl açtıda turuncu oldu anlamadım.
benim eşim kuaför ve bu ürünü kullanıyordu. çıkan saçlar pırıl pırıl sarı.
benimde saçım koyu kahveydi. eşim saçımı açtı. ve sapsarı oldu. hani bana yakışsa böyle kalsın sarıya boya derdim. sonra bakıra boyadı. dibinden ucuna kadar aynı renk.
iyi bir kuaföre gitmen gerek ama sakın saçına bir daha oreal açıcı filan sürdürme saçın yanar ve kopar.
aynı kuaföre gitme kesinlikle.
gidip fikir al. en az 2 hafta beklesin saçın. eğer garanti istediğin rengi yapamayız diyorlarsa açık karamel tonunda boyatabilirsin.
en kızdığım şey yaparız deyip saçı rezil etmeleri. en azından arkadan bir tutam saçı test etselerdi sonra işlemi yapsalardı.

sarıya dönmek için saçının açılması lazım bunu orealle yapması gerekir. birde saçı açarken yıpranmaması için bir yağ var önce onu sürüp sonra orealle açınca saça zarar gelmiyor. saçı nasıl açtıda turuncu oldu anlamadım.
benim eşim kuaför ve bu ürünü kullanıyordu. çıkan saçlar pırıl pırıl sarı.
benimde saçım koyu kahveydi. eşim saçımı açtı. ve sapsarı oldu. hani bana yakışsa böyle kalsın sarıya boya derdim. sonra bakıra boyadı. dibinden ucuna kadar aynı renk.
iyi bir kuaföre gitmen gerek ama sakın saçına bir daha oreal açıcı filan sürdürme saçın yanar ve kopar.
aynı kuaföre gitme kesinlikle.
gidip fikir al. en az 2 hafta beklesin saçın. eğer garanti istediğin rengi yapamayız diyorlarsa açık karamel tonunda boyatabilirsin.
en kızdığım şey yaparız deyip saçı rezil etmeleri. en azından arkadan bir tutam saçı test etselerdi sonra işlemi yapsalardı.

Yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum, demek işini güzel yapanlarda var.. Keşke eşiniz gibi usta bi kuaföre denk gelseydim. Pırıl pırıl sarı diyince içim gitti... Sabah bi arkadaşımı aradım, arkadaşımda sık sık saç boyatır ve her rengi boyatmıştır. Saç rengimiz birebir aynı kahveydi, ve saçları sapsarıydı.. O da kuaförünü arayıp sordu, kuaför bey çok şaşırmış.. Nasıl yapabilmiş demiş o turuncu ve o koyu sarı saçı.. Kuaföre git, koyulaştırsın saçını dedi bana. Gittim, açık karamel oldu saçım..
Neye niyet, neye kısmet.. Tüm hevesim kırıldı :( Bide kızdılar bana :(:(:(

Sarı saç artık bir hayal :(

aynıolayı ben yasadım ertesı gün gitim koyu kahveye boyattım anca kapandı bende sarıdan sopgudum 1 yıl oldu cok sükür sımdı düzeldi saclarım boyamaya bıle korkar oldum bence koyu bi renge boyat cunku akıcak yıne sonra en az1yıl boya sürme sacına

canımmm bir keresinde benimde saçım öyle senin anlattığın gibi oldu turuncu karışımlı ne yaptım dersiniz.lorealın çok çok açık doğal sarısını aldım önce diplere sürdüm sonra uclara .uclar sarıya yakınsa hemen acılacagı için fazla bekletme yıka dipleri beklet emin ol saçımda hiç yıpranmadıı

Ablam yeni boyattı sarıya.İlk gün rengi tutmadı sonra ertesi gün gitti baştan sonra tekrar balyajmış paketmiş hepsini yaptı ayrı para almadı şimdi istediği renk :) Kuaföre düzelttirin bence.

Paranı geri almaya çalış bence, ve başka kuaförde boyat yine...

aynıolayı ben yasadım ertesı gün gitim koyu kahveye boyattım anca kapandı bende sarıdan sopgudum 1 yıl oldu cok sükür sımdı düzeldi saclarım boyamaya bıle korkar oldum bence koyu bi renge boyat cunku akıcak yıne sonra en az1yıl boya sürme sacına

Saçımı koyulaştıracağını söyledi, ama açık karamel oldu.. 3 kere boyaya girdi yani saçım.. Biraz dinlensin saçım , iyi bi kuaför bulup kahveye boyatıcam :(:(:(

Ablam yeni boyattı sarıya.İlk gün rengi tutmadı sonra ertesi gün gitti baştan sonra tekrar balyajmış paketmiş hepsini yaptı ayrı para almadı şimdi istediği renk :) Kuaföre düzelttirin bence.

Söyledim, ben bu rengi istemiyorum, sarıya çevirin dedim.kesinlikle yapamam dedi ve bi ton laf işittim... :( bendeymiş hata.. keşke saç rengimi atma imkanım olsaydı.. Ancak bu hale getirdi, açık karamel.. Bunada şükür, en azından o kabusa göre azda olsa iyi.. İnsan içine çıkabiliriz :(

saçın o hale soktuğunda para filan ödemeyip kıyameti koparsaydın.
eşim müşteri memnun olmadığında para almıyor. (saçta kusur yok sadece tonu konusunda memnun olmayalardan)
bazı müşterisi zorla boya parasını ödüyordu.
canım açık tenliysen bakır tonlarını da düşünebilirsin. kahveye çevirme hemen.
yaprak dökümünde leyla nın saçı açıkken olan tonu çok hoş.

saçın o hale soktuğunda para filan ödemeyip kıyameti koparsaydın.
eşim müşteri memnun olmadığında para almıyor. (saçta kusur yok sadece tonu konusunda memnun olmayalardan)
bazı müşterisi zorla boya parasını ödüyordu.
canım açık tenliysen bakır tonlarını da düşünebilirsin. kahveye çevirme hemen.
yaprak dökümünde leyla nın saçı açıkken olan tonu çok hoş.

Benim yapımda yok malesef, kıyamet koparmak.. Hakkı neyse veririm ama bu bana çok büyük ders oldu.. Çok iyi araştırma yapmadan kesinlikle gitmiycem kuaföre.. Ben pek o renk tonlarını sevmem, bu kafamdakini de tabi.. 1 ay geçsin, en olmadı evde boya alır kendim yapmaya çalşırım. Bi daha o parayı veremem, hemde sonucunu bilmediğim bir şeye.. :(:(:(

Back