• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç dip boyam resimli

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
selam kızlar

4 ay once sacıma rofle yaptırdım her dibim geldiğinde de kendim boyadım. şuan diplerim böyle bi renkte. turuncu sarı iğrenç çiğ bi yansıma var bazı arkadaslar boyanın ıcıne 1 cay kasıgı oryal atarak dıplerı actıklarını soylemısler bunu deneyen var mı? 1 cay kasıgı oryalın yakıp zarar verecegını dusunmuyorum saca ama yıne de bı tedırgınlık var ıcımde sız ne dusunuyorsunuz elde etmek istediğim renk küllü açık kumral- küllü açık sarı

yardım edersenız cok sevınırımm

$20130224_140136_3.jpg

resimdeki saç rengi kötü değil ki gayet güzel. Ben evde çok saç boyadım, saçımı oreallede açtım ama boyaya oreal katmadım. Ama kuaförün yaptığını gördüm . Çok fazla zararda vermemişti

resimdeki saç rengi kötü değil ki gayet güzel. Ben evde çok saç boyadım, saçımı oreallede açtım ama boyaya oreal katmadım. Ama kuaförün yaptığını gördüm . Çok fazla zararda vermemişti

cevabınız için çok teşekkürler bende deneyeceğim sanırım bu defa

bence boyana küçük tırnağın kadar igora 0.22 sık turuncu azaltıcı.

onu denedim daha önce ilk günler güzel oluyor fakat sonra yine turuncu... cevabınız için teşekkürler

Back