- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Sarışın olma hevesim var.Yarin kuaföre gideceğim.Ama kendim için gitmeyeceğim.Sari saç zormu ? Beyaz tenliyim.Saclarim açık renk kahverengi.Sari rengi taşıyabileceğimi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mor şampuanla halloluyor hiç turunculasma olmadı benimturunculaşma problemi oluyor dipten boyatmayın derim dip daha yorucu ve zor
Bu yaşıma kadar kına bile yakmadim saçıma 30 uma geldim.Bilgim yok pek ama.turunculaşma problemi oluyor dipten boyatmayın derim dip daha yorucu ve zor
Ombre yakışır diyorlar.Dipten gitmez diyorlar.Zaten birkere boyatsam dip boya yaptıricam hep.Zor ve çokk maliyetli ama çok istiyosanız yaptırın. Özel şampuanları maskeleri vs var
Turunculasma nasıl oluyor.Mor şampuanla halloluyor hiç turunculasma olmadı benim
1600 lira az para değil bizler için.Ama zamanimiza göre de çok değil sanki.Valla kaç senedir sarışınım. Geçen gittim 1600 liralık saç malzemesi aldım. Değdi mi? Değdi yumuşacık yaptı saçlarımı. Öbür türlü asla baş edemezsin. Çünkü keçe gibi duruyor ve karışıyor hep. Açıcı yüzünden yıpranıyor. O yüzden devamlı bakım şart. Ama sarışın olmak çok güzel
Şöyle düşün 1 senelik ürün aldım. Yani ben onu bitirdiğimde aslında aaaa 1600 ne ucuzmuş kız dicem1600 lira az para değil bizler için.Ama zamanimiza göre de çok değil sanki.
Berbat cırtlak bir sarı ama ben hep mor şampuan kullandım ve saç kremi hic öyle turuncu olmadı benim esim izin verse komple sarı olucam ben de komple sarı sevmiyor ombre tarzı sevdiği için öyle yaptırıyorumTurunculasma nasıl oluyor.
Cildim böyle beyaz pembe hafif bugdaylik var çok hafifSürekli bakım yapmalısın, kuaför ziyaretini aksatmamalısın. Hele dipten kazandibi gibi çıkıyor ya rezalet. Bir de bazılarına yakışmıyor yaşlı gösteriyor
Ben kuaföre açtırayım dedim hürrem yaptı beni. El marifeti olan için kuaför işkence. Ben hep evde boyuyorum instada ecolie var o konuda çok iyi yol gösteriyorSürekli bakım yapmalısın, kuaför ziyaretini aksatmamalısın. Hele dipten kazandibi gibi çıkıyor ya rezalet. Bir de bazılarına yakışmıyor yaşlı gösteriyor
Bana dipten sarı gitmez diyorlar yarın kuaföre sorarımBerbat cırtlak bir sarı ama ben hep mor şampuan kullandım ve saç kremi hic öyle turuncu olmadı benim esim izin verse komple sarı olucam ben de komple sarı sevmiyor ombre tarzı sevdiği için öyle yaptırıyorum
Benim hiç el marifetim yok. Solağım.Ben kuaföre açtırayım dedim hürrem yaptı beni. El marifeti olan için kuaför işkence. Ben hep evde boyuyorum instada ecolie var o konuda çok iyi yol gösteriyor
Bu photoshop programlariyla yapıyorum.Ombre gibi yakisiyor ama dipten kötü duruyor.Her açık tenliye yakışmıyor bence seneler önce denedim bir insana sarı saç bu kadar mı yakışmazdı bazı esmerlere çok yakışıyor mesela, değişik bir renk ama heves ettiysen dene.
Şampuan aldım.25 lira kötü marka değil ama.Sacim yağlı param az her şampuanı kullanamıyorum.Şöyle düşün 1 senelik ürün aldım. Yani ben onu bitirdiğimde aslında aaaa 1600 ne ucuzmuş kız dicem
Komple sarı da hep dip boyaya gitmek istiyor 1 ayda 1.5 cm uzuyor saç siz düşünün dip için gitmezseniz altlar kahve kahve çıkacak üstelik dipleri de boyuyorlar hemen tam sarı olmuyor püf bolca vakit kaybı ve yorucuBana dipten sarı gitmez diyorlar yarın kuaföre sorarım