• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sari Röfle, yaptirim mi?

olgun321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
33
0
86
Danimarka
Selam millet...

Ben kendim acik tenli, yesil gözlü, ve kahverengi diyebelicegimiz bir sac rengine sahibim.
Gnelede bronz makyaj yapiyorum..
Saclarim uzun, dalgali/kabarik, kakülüm duzeltiyorum.

Sari röfle bana gider mi sizde? bazi arkadaslar yasli gösterir falan diyooo....???şakkıdı

Bende senin gibi açık tenli mavi gözlü ve kahve saçlıydım röfle yaptırdım çokta güzel olduşakkıdıYani beğenmeyen olmadı:lepi:
Yaşlı göstermez ama makyajsız acaip solgun gösteriyo..Sürekli makyajlı çıkıosan dışarı hiçbir problem yok..Bence güzel olur yaptıra.s.

bence süper olur...afet olursun afeeet...a.sa.sa.s hem tenine ve göz rengine müthiş uyum sağlar...hemde bronz makyaj yapıyorum diyosun...bence süper gözükürsün....ben ne duruyorsun derim...kaydirigubbakcemile5 ...

ayrıca ' yaşlı göstirir ' lafı tamamen palavra canım...yok öyle bir şey....evet makyajsız solgun durabilir...ama yaş ile çok alakası olduğunu düşünmüyorum...bak sarışın ünlülere ne kadar çıtır duruyolar....yerli yabancı farketmez...araştırsan farkediceksin....sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Yaşın kaç bilmiyorum ama evet röfle insanın olduğundan olgun gösterir..

Şahsen ben 20 li yaşlardaki kızların saçlarını sarıya boyatıp , bir de üstüne ağır makyaj yapıp da, 30 lu yaşlarda görünmelerine bir anlam veremiyorum..Ne gerek var? Neyse..

Ama ten rengin vs.. açısından dersen evet uygun, yakışır sana..

sarı renk genelde bakım ve düzenli makyaj isteyen bir renktir.buda cildi yıpratır.sarı insanı oldugundan daha olgun gösteriyor
ten rengin bronzsa daha güzel durur...

yaptırcaksan kuaförüne röflelerini olabildiğince ince atmalarını söle böleleikle yapay görünüm olmuo hemde dalgalıymış saçların,bu dediğim kulağına küpe olsun yerimseniben

Röfleye bir başladın mı uğraşır durursun yaa :( En güzeli doğal saç aslında ama değişiklik olsun istersen hafif balyaj daha uygun olur kanımcaa..

Yaaaa ayni sorun bende de var ben de beyaz tenliyim ela gözlüyüm
uzun zamandir röfle yaptirmak istiyorum ama çok kararsizim..bi de korkuyorum saçlarimmi mahfedecekler diye...
şimdiki ana saçim koyu kahve yaptirsammi sizce?
Kaş rengim siyah nasil olur?

Deniz: Bak bende snein gibi, aman wsacim mahvolur bilmem ne olur diye diye 2 senedi sacimi boyamadim ve... Bøyle tek tarz olmuyo.. Yaptiracagim kararliyim.. Genclikte yapmicaz da ne zmn yapacaz...Hem sac dgl mi uzar uzar.. Yaptiracam kizlar..Tsk yorumlar icin kizlar...

"Kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi" hehehe

Evet ya haklisin
ben tam bit yildir böyle düşünüp duuryorum...
Inşallah düzgün bir kuaför bulurum yaaaaaaaaa mahfetmesinler saçimi

Deniz, valla iste kuaför olayi biraz önemli.. Röfleden sonra bakimida unutma.. baya bi zarar verir.
Kiz sen benim kafadan ciktin, bende bi senedri dusunuyorum, hani ucunda saclarin mahvolma derdi de var. Ama bak benim saclarim dalgali, ve jölesiz hicbir seye benzemiyor..Sürekli bakim yapiyorum ztn.. E o zmn boyarim gider.. art genclik de bi kere var baktin olmadi mi, git kahve renig al, kendin uzerine boya...Olay bu.

Sarı röfle modası geçti. Ben moda olması gerekmez, yakışsın diyorsan sarı elbette olur. Çok açık tonlar deneme yine de. Röfleyi kapatması zor oluyor. Karamel röfle yap örneğin. Bu çok yakışır. Makyajsız evde arkadaşlarını ağırlayacağın zamanlar da olacak, ya da beklenmedik bir misafir ya da akrabalar. Hem sarı, hem yaşlı, hem solgun yapıyor. Makyajsız da kötü duruyor. Siyah ve sarı olsa olur da... Bilmem ki! Kahve ve sarı nasıl durur? Çok açık tonlar denemen lazım. O da kötü olursa kapanmaz. Karamel çok hoş bir renk. Karamel saç diye yazarsan görürsün. Balın içindeki koyu renkli hareler var hani. Aynen o renk. Çok şık, çok güzel. Bir de açık tenliyim diyorsun. Yeşil gözlerini de ortaya çıkarır. Yeşil gözlü olmak nadir birşey.Karamel gölgeler müthiş dururur. Kuaförüne bir sor en iyisi... :) Doğal saç da güzel. Uçlarına istediğin renk bir çıtçıt alabilirsin. Senin tercihin bir saç modeli (renk olarak) varsa, ya da bir röfle modeli çıktı al ve kuaförüne götür.

Back