Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı renk üzeri boyandıktan sonra tekrar açılır mı?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar başlıktan pek anlaşılmamış olabilir kusura bakmayın 2 hafta önce saçlarıma ombre yaptırdım fakat etrafımdakiler pek beğenmedi şöyle yaptırsaydın şöyle okusaydı daha iyi olurdu dediler hep. Ailem beğendi ama sanırım beni kırmamak için beğendiklerini söylediler
Bugün ani bir kararla marketten Palette çikolata kahve saç boyası aldım 2 kutu. Saçlarımı boyadım. Şu an tüm sarılıklar gitmiş gibi görünüyor. Sorum şu ki bu sarı renk saçlarımı yıkadıkça tekrar çıkar mı? Uçlardaki ombre tamamen gitmiş olur mu yoksa saçlar yıkandıkça kendini gösterir mi sarılar? Teşekkür ediyorum herkese

Aslinda yikandikca akar. Ama uzadikcada kaybolur.

Aslinda yikandikca akar. Ama uzadikcada kaybolur.
Yani ombreli kısım yıkadıkça açılır mı iyice? Aslında sadece ışıltı şeklinde açılması sorun değil tamamen eskisi gibi olamaz dimi:)

Yani ombreli kısım yıkadıkça açılır mı iyice? Aslında sadece ışıltı şeklinde açılması sorun değil tamamen eskisi gibi olamaz dimi:)
Ustune boyadiginiz boya akar yikandikca
Muhtemelen ombrede acici kullanmislardir. Ustune kalici boya olmuyor yikadikca akar ombre belirir. Siz ustune boyamaya devam edin. Uzadikca yok olur.

Ustune boyadiginiz boya akar yikandikca
Muhtemelen ombtede acici kullanmislardir. Ustune kalici boya olmuyor yikadikca akar ombre belirir. Siz ustune bouamaya devam edin. Uzadikca yok olur.
Tamam çok teşekkür ediyorum. Aslında çok çok sarı değildi ombre'de ışıltı, açık karamel gibiydi. Kızıl kahve üzerine yapıldığı için çok sarı olmamıştır. Bakalım eğer aktığında kötü bir görüntü oluşursa tekrar üzerinden boyarım teşekkür ediyorum

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…