Saç Kesim Şekilleri Sarı rengi saç tonları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pessimisticss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
1.196
1
158
Bayanlar beyaz tenli yeşil gözlüyüm aşağıdaki saç rengini istiyorum ama numarasını ve tonunun ismini bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?:26:

Canım bence hiç saçının rengini değiştirme. Fabrikadan çıkmış gibi sarışın renkli gözlü olmak artık demode oldu. Beyaz tenli ve renkli gözlüysen kesinlikle koyu tonlar kullanmalısın saçında ki teninin saçının rengi ortaya çıksın. Bir de anladığım kadarıyla yaşın küçük, çok erken boyatmak için ileride çok pişman olursun. Sürekli sarı saçın boyasıyla uğraşacaksın dibinden siyahlar sırıtacak hiç bulaşma derim ben.

Boyada vazgeçtim de papatya suyuyla bu rengi tutturmak istiyorum:26:

Bayanlar beyaz tenli yeşil gözlüyüm aşağıdaki saç rengini istiyorum ama numarasını ve tonunun ismini bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?:26:
Eki Görüntüle 678827

Bal köpüğü rengi mi acaba canım ? Ben de çok beğeniyorum bu rengi. Biraz daha koyusunu düşünüyorum. Senin saç rengin ne ? tam bu rengi istiyorsan senin saçının rengi de çok önemli bu rengi tutturabilmek için. Eğer sürekli gittiğin bi kuaför varsa bu fotoğrafı gösterip bu rengi istiyorum diyebilirsin :)

eğer bu renkse istediğin bu bal köpüğü :) Eki Görüntüle 732868 ben de bunu istiyorum mesela.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 678827

Renkli gözle gayet uyumlu bir saç rengi. Küllü bir ton sanırım. Küllü saç renkleri genelde ince telli ve açık renk saçlara daha kolay tutar ve daha güzel yakışır.
Her kuaför tutturamaz yalnız......

selam canım
eğer kendi saç rengin kumralsa açık sarıyla bu rengi elde edersin
ama öncesinde biraz daha işlem gerektirebilir
bu arada sarı saç sahibi biri olarak şunu da söylemeliyim ki
saçın yapısı çok öenmli bir faktör ince telli saça sahipsen hiç bulaşma sonuç hüsran olur
gerçi aksi durumda da ayı sorun yaşanıyor ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…