Saç Rengi ve Saç Boyama sarı macerası:( saçlarımın dipleri çok açık sarı oldu

catseye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
105
0
96
İstanbul
Merhaba,

Saçlarım kızıldı- kor ateş kızılı. Bayağı uzun zamandır sarı saç istiyordum, en sonunda karar verdim. Önce koleston yoğun açıcıyla açtım, diplerim sarı altlar turuncu oldu. Sonra düzelir diye neva color fildişi boyadım, birşey farketmedi diyebilirim, çok az değişti. Arkasından palette çok açık kumral kullandım. O da pek farketmedi. Bir kez daha koleston açıcı kullandım. Tabii bu arada saçlar yıprandı. Neyse ikinci açıcıdan sonra palette 10.1 küllü sarı boyadım. Oldukça değişti, yıkandıkça da daha açılıyor rengi ama yine de hafif bir turunculuk var. Yalnız en büyük hatayı tüm boya ve açıcıları saç diplaerime de sürmekle yaptım ve şu anda diplerim 4 parmak kadar açık-çiğ bir sarı. Altlar idare eder ve düzelir sanıyorum ama bu diplere ne yapmam lazım? Altları normale getirmek için küllü boyamam gerek herhalde ama küllüyü diplere de sürersem yeşerir gibi geliyor. Bana bir akıl

Kimse cevap vermeyecek mi?

Gerçekten acilen çözmem lazım bu saç durumunu, bandanayla geziyorum kaç gündür

bendede olmuştu aynı şey...tek çözüm bir iki ton koyusunu alıp dip boya yapman...yada tamamen boyaman:)))bu arada bende bandana ile gezmiştim bir süre

Son düzenleme:
Perik arkadaşım beni bir sen ciddiye almışsın görünüyor:) Teşekkür ederim ilgine.

Palette küllü açık sarı işimi görür mü acaba, ne dersin?

10.1 yani?

Son düzenleme:
Perik arkadaşım beni bir sen ciddiye almışsın görünüyor:) Teşekkür ederim ilgine.

Palette küllü açık sarı işimi görür mü acaba, ne dersin?

10.1 yani?
valla ben kullandım yakın zamanda turunculaşan saçlarımı değiştirmek için...işe yaradı ...ama hani üstler senin çok çiğ ya o yüzden loprealin 9.1 var küllü sarı...8.1 var koyu sarı küllü...ya dip yap ya toptan boya...bence...

Perikcim sağol canım, bugün iyice inceledim saçımı, topladığım zaman o diplerdeki açıklık daha belli ama açıkken idare ediyor şimdilik. Haftasonuna kadar dinlendirsem saçlarımı(çünkü diplerim biraz yanıyor bu kadar boyadan sonra), tamamen palette 10.1 ile boyasam halledebilirmişim gibi geliyor.

Son düzenleme:
küllü boyalara dikkat et tatlım sonra akınca yeşerme oluyor örnek için bkz: şuan ki saçım
yani sana tavsiyem bütün saçını boyama küllü renkle dipleri boya bence yeşillense bile göze batmaz bence

bende yeni boyadım küllü açık sarı üzerine küllü açık kumral öyle bir problem yaşamadım...söyleyenler var ama bilemiyorum...

bende yeni boyadım küllü açık sarı üzerine küllü açık kumral öyle bir problem yaşamadım...söyleyenler var ama bilemiyorum...

ah bebişim ne kadar şanslısın benim saçı bir görsen gerçi sabunla yıkıyorum ya sanki yavaş yavaş akmaya başladı artık gerçek mi yoksa psikolojik mi orasını bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…