Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı-kumral saçımı evde nasıl alev kızılı yaparım?

tercumel

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
31
1
16
İstanbul
Merhaba,
Kendi büyük sorunumla bu sitedeki açılışımı yapıyorum :) Birçok boyanın üzerindeki renkle alakası olmadığını biliyorum. Bu yüzden sizin deneyimlerinize ve fikirlerinize danışmak istedim.

Saçık küllü kumral-sarı arası bir kıvırcık. Beyaz tenli ve sarıya dönük ela gözlüyüm.

Şu an eski boyalarından kurtuldum; orta boylarda. Yeniden kızıla boyatmam için ısrar ediyorlar. Ben de istiyorum ama turuncu veya yoğun bir sarı renk çıkmasından korkuyorum. Beğendiğim renkler aşağıda. Alev alev ama ne kızıl, ne turuncu, ne de sarı sayılırlar. Evde nasıl elde edebilirim? Önce şu kısımlara sür, bekle; sonra buralara sür veya şu renkleri karıştır gibi yöntemlerle elde edebilirmişim gibi hissettim.

canım bu renge evde boyamaya kalkarsan hürrem rengi gibi bişey olur ilk boyamada. bi kaç hafta sonrasında bakır vurursan tutar. ama bence bun evde deneme. ben yapmıştım valla çingenelere döndü

Hürrem rengi mi?! En istemediğim renklerden o da.
Çoğu kuaför kendi kafasına göre karar veriyor; "sana böyle daha çok yakışır dedim, içine de biraz çikolata kahve kattım" diyen olmuştu bana zamanında

Ama korktum şimdi; kaldım ortada :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…