Sarı kız

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
:dance:Hem iğnedanlık hem kapı süsü hemide tokalık siz başka işlerdede kullanabilirsinz hayal dünyanıza kalmış bir şeyşakkıdı

malzemeler
* yün ip*
*eski ince bayan çorapı*
*elyaf, pamuk,sünger vs.*
*sert mukavvaf yada karton*
*makas -yapıştırıcı*
*pul boncuk düğme vs.*

önce sert bi mukavvayı istediğimiz ölçüde pergel gibi tabak gibi bişiyle çiziyoruz ve kesiyoruz
resimdeki gibi
29032687.jpg

sonra kartonun üstüne elyaf, pamuk, yada bunlara benzer bişeyi silikonla yada yapışkanla yapıştırıyoruz

86399560.jpg

sonra kullanmadığımız yada kaçık çoraplarımızı bi güzel kestiğimiz ve elyafladğımız kartonun üstüne dikiyoruz(ben beyaz çorap kullandım çünkü eski ten rengi çorap yoktu:sinifsinif:)

93089409.jpg

ve sonra kızımıza perçem yapıyoruz istedğiniz boyutta kesdiğiniz yün ipleri kartonun baş tarafına dikiyoyurz

28753143.jpg

sonra kızımıza saç örgüsü yapıyoruz yine boyutu siz ayarlayın

67793428.jpg

ve örükleride kızımıza dikiyoruz

17077418.jpg

kızımızı kendi kızınızın kapısına yada iğnedanlık gibi kullanabilirisz iyi günlerde kullanına.s.
sonuç olarak kaş göz ağız yapablirisz ben bu konuda pek becerikli değil ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz:dance::dance:

çok tatlı olmuş canım sarı kızın.. eğenceli bir çalışmaymış gerçektende ellerine sağılık opuyorumnanaktan

Geçenlerde derya baykalda benzerini yaptılar onun şapkası vardı tek fark bu...Seninkide güzel olmuş eline sağlık...

Geçenlerde derya baykalda benzerini yaptılar onun şapkası vardı tek fark bu...Seninkide güzel olmuş eline sağlık...

teşekkür ederimopuyorumnanaktan bende oradan bakarak yaptım ama şapkası için uygun bişiy bulamadımmirmirmirmir

X