Sarı kıl köklerine lazer işe yarar mı?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.490
Puanlar
358
Kızlar merhaba. Ben neredeyse tüm vücudumdaki tüylerle kafayı yemek üzereyim. Tüm vücudum kıl kaplı degil tabiki ama mesela kalcam bacaklarım kollarım koltuk altım normal olarak var oralarda. Ben istiyorum ki hic olmasın. Aşırı Bi tüy fazlalığım yok ama ben 1 tanesine bile tahammül edemiyorum.

Bacaklarımdaki tüylere baktı kuzenim -kendisi de lazer yaptırdı- senin kıl köklerin sarı lazer görmez bunları anca yakma yapılır falan dedi. Onunkileri bile zor görmüş benimkileri görmezmiş hiç.

Size sorum şu, lazer sarı kıl köklerinde işe yarar mı? Yahut bu tarz tüyleri tamamen yokedip bir daha cıkmamasını saglayacak bir yöntem var mı?

Hemen tasınmasin konum lütfen bikac yorum gelsin bari. :)

evet görmez.sarı kılı bırak benim biraz kahve ve zayıf kıllarımı bile görmedi lazerde.plips lumea aldım oda görmüyor açık renk kılları bende göbekteki ayva tüylerine gıcığım ama yok olmuyor.

bildigim kadariyla eger tüylerinin rengi cok acikca melanin eksikliginden lazer ise yaramiyor
ama kücük bi bölgede denettirebilirsin faydasi oluyormu diye

evet görmez.sarı kılı bırak benim biraz kahve ve zayıf kıllarımı bile görmedi lazerde.plips lumea aldım oda görmüyor açık renk kılları bende göbekteki ayva tüylerine gıcığım ama yok olmuyor.

Evet iste göbektekiler de var. Dedigin gibi ayva tüyü ama sevmiyorum yahu sevmiyorum :D hicbir çözümü yok muymus peki arastırdınız mı?

bildigim kadariyla eger tüylerinin rengi cok acikca melanin eksikliginden lazer ise yaramiyor
ama kücük bi bölgede denettirebilirsin faydasi oluyormu diye

Yok ya açık değil. Hanj siyah da degiller ama belli yani kahverengi falan. Ama kökler sarı bildiğin. Ben de anlayamadım. Ütüleme nasıldır peki? Ise yarar mı tamamen yok eder mi lazer gibi?

Evet iste göbektekiler de var. Dedigin gibi ayva tüyü ama sevmiyorum yahu sevmiyorum :KK70: hicbir çözümü yok muymus peki arastırdınız mı?

Yok ya açık değil. Hanj siyah da degiller ama belli yani kahverengi falan. Ama kökler sarı bildiğin. Ben de anlayamadım. Ütüleme nasıldır peki? Ise yarar mı tamamen yok eder mi lazer gibi?
iğneli yaptıracan o zaman başka çare yok

Bende bunu araştirdım bi ara ama canım sıkıldı. Heryerde bi sürü bilgi var yalan yanlış.

Kimi diode açık renk kıllar için denmiş, kimi yerde açık renk ten, koyu kıllar denmiş..

Ben Genital bölgedeki kıllardan bile kurtulamadım. Ordakilerin bişe büyük kısmını görmedi lazer alex..

Bende bunu araştirdım bi ara ama canım sıkıldı. Heryerde bi sürü bilgi var yalan yanlış.

Kimi diode açık renk kıllar için denmiş, kimi yerde açık renk ten, koyu kıllar denmiş..

Ben Genital bölgedeki kıllardan bile kurtulamadım. Ordakilerin bişe büyük kısmını görmedi lazer alex..

Of ya.. bir başkasındaki kıllar beni rahatsız etmiyor da kendimde ufak bir sarı tüy görsem bile sinirlerim tepeme çıkıyor..

Genital bölgedekileri bile görmediyse..

Peki mesela lazer epilasyon yapılacak yeri secerken nelere dikkat etmem gerekir?

Of ya.. bir başkasındaki kıllar beni rahatsız etmiyor da kendimde ufak bir sarı tüy görsem bile sinirlerim tepeme çıkıyor..

Genital bölgedekileri bile görmediyse..

Peki mesela lazer epilasyon yapılacak yeri secerken nelere dikkat etmem gerekir?

Koyu renk kılları görüyo alex denen alet.

Genital bölgenin üst kısmı, kısmet temizlendi mesela. Ama iç kısım ve kol altı hiç bi şekilde azalmadı ki 7-8 seans gittim yani.

Benim de yüzümde çıktı nemlendirici yüzünden. Ve çok sarı aslında benden başka kimse görmüyor ama algıda seçicilik heralde aynaya bakınca direk onları görüyorum. Ağda yaptırsam güçlenir diye yapamamıyorum ama lazer de görmezmiş. Valla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama keşke tüylerim siyah olsaydı :D

Benim de yüzümde çıktı nemlendirici yüzünden. Ve çok sarı aslında benden başka kimse görmüyor ama algıda seçicilik heralde aynaya bakınca direk onları görüyorum. Ağda yaptırsam güçlenir diye yapamamıyorum ama lazer de görmezmiş. Valla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama keşke tüylerim siyah olsaydı :KK70:

Ahaha :D valla ben de içimden aynısını diyorum persi kız, siyah olsalardi bari 1 yılda kurtulurdum mendeburlardan diyorum :D ağda yaptırmak da cok zor geliyor ya kalkıp git sıra bekle falan.. evde kendi kendimden hıncımı alıyorum :D

Istanbulda biliyor musun sen duydun mu iyi lazerci? Yahut hastane icinde?

ütülemeyide vallah ilk defa görüyorum, ben tüylerimden kurtuldugumdan beri acikcasi cok fazla ilgilenmiyorum :)

eger iste kökler sariysa lazer malesef ise yaramiyor, kök koyu olmasi lazim
ignelide fark etmiyor ama bak köklerin rengi

ütülemeyide vallah ilk defa görüyorum, ben tüylerimden kurtuldugumdan beri acikcasi cok fazla ilgilenmiyorum :)

eger iste kökler sariysa lazer malesef ise yaramiyor, kök koyu olmasi lazim
ignelide fark etmiyor ama bak köklerin rengi

Iğneliye nasıl dayansın bu can ya :KK61: baya böyle bütün bacak, koltuk altı, kol vs vs.. bu zeytinin bir gram canı var onu da epilasyoncu sedyesinde veririm..

Iğneliye nasıl dayansın bu can ya :KK61: baya böyle bütün bacak, koltuk altı, kol vs vs.. bu zeytinin bir gram canı var onu da epilasyoncu sedyesinde veririm..

ooooyyy kiyamam
ama baska bir cözümde yok su an aklimda, bi tek igne oda gercekten cok aci veriyormus

Back