SORUNUM VARMI DEMISIM BEN ANLAMADIN GALIBAA Çok üzgünüm çoook BEN SADECE STRESLI ARKADASLARIMA YARDIM ICIN HEMDE BILGI VERMEK ICIN mirmirmirmir
sıkıntılı anlarımda kullanıyorum diyosunda bağımlılık yapmasın bunlar
ıyı nıyetlı olarak bı seyler yazmaya calısmıssınız ama tam olarak ne anlatmak ıstegıgınızı ben anlamadım acıkcasııCADIARZUbunu sızmı kullanıyosunuz arkadasınızmıı :uhm:benım gıbı sıkıntıda olanlar ıcın demıssınız ..ben kullanmıyorum bılgı olsun dıye yazdım demıssınızkafamçokkarıştı amann neyse benımde kafam karısttıı:bbo: emek harcamıssınız tskr ederımm. bıldıgım net bı sey var oda sarı kantoronun bır cok faydası olduguu
sarı kantaron daha çok haricen kullanılır diye biliyorum ben
bitkisel diye her bitki içilip yenilmez arkadaşlar,kullanılıyorsada klinik labaratuvarlarda test edilip ilaç şeklinde tüketiliyor olabilir belki
dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum[/QUOTE hımmmmmmmm valla ben bılemem bende ahmet marankının yalancısıyım adam hergun tvlere cıkıp anlatıyo hem bıtkının ınsana ne gıbı zararı olabılır harıcen dedın ama o kremmı hımm harıcen sanırım sadece suyu demek ıstedın sanırımm ben bunu lımonla karıstırıyorum ama bunda ne kotuluk var neyse bılgın ıcın tşk...