Sarı kantoron.....

awa

Herkez YaLan soyler
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
146
1
SLM ARKADASLAR ILK ONCE SARI KANTORONUN DOGAL BIR ANTIDEPRESAN OLDUGUNU SOYLEYIM :jeyyar: VE KONUYU ARASTIRDIM KRONIK DEPRESYONLARI 4 VEYA 6 HAFTADA GECIRDIGINI SOLUYORLAR BEN DAHA DENEMEDIM AMA DENICEM DENEYIP FAYDA GOREN VARSA SÖYLEYIN LUTFEN.... GELELIM ....BUDA BITKISEL BI SRUP BEN KULLANIYORRUM HEMDE YAKLASIK 2 YILDIR SU GIBI CEKIYOM CUNKU COK HAFIF BI ILAC ANLIK SIKINTILARIMDA 1 VEYA 2 KASIK ICMEM YETERLI OLUYOR BUNLARIN HIC BIRI KOTU ILACLAR DEIL KIZLAR ADI USTUNDE BITKISEL BENIM GIBI SIKINTIDA OLAN VARSA DOGUM SONRASI VEYA ADET DONEMINDEKI RUHSAL BOZUKLUKLARA SUPER GELIYO TAWSIYEM........... :kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
SORUNUM VARMI DEMISIM BEN ANLAMADIN GALIBAA Çok üzgünüm çoook BEN SADECE STRESLI ARKADASLARIMA YARDIM ICIN HEMDE BILGI VERMEK ICIN mirmirmirmir

SORUNUM VARMI DEMISIM BEN ANLAMADIN GALIBAA Çok üzgünüm çoook BEN SADECE STRESLI ARKADASLARIMA YARDIM ICIN HEMDE BILGI VERMEK ICIN mirmirmirmir

Hımmm şimdi anladım..
Ama biz bu topiğe dertlerimiz için başlık açıyoruz..sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar da yardımcı oluyor..
Yani sanki konuyu yanlış yere açmışsınız gibi geldi bana,sadece bilgi vermek ve yardım için..:uhm:

sıkıntılı anlarımda kullanıyorum diyosunda bağımlılık yapmasın bunlar

Arkadaşlar nacizene fikrim bu hastalığı yaşayan biri olarak.Ben kendimi iyi hissedince bu hastalığı yaşayanlarında rahatlamasını ve bu kötü duyguları yaşamamasını canı gönülden istiyorum. Her zaman dua ediyorum benle bu hastalığı paylaşan arkadaşlarıma.Her zaman da edicem.Biz burda bize iyi gelen şeyleri düşünceleri ilaçları bitkileri kitapları doktorları uygulamaları herşeyi ve herşeyi paylaşıyoruz. Neden çünkü dertdaşız.
3-4 gündür sarı kantoron çayı içiyorum günde 1 bardak.Sabahları ilacımı alıyorum. Akşama doğru ılık suda 10 dk beklettiğim çayımı içiyorum. Çok çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum. ınanınki ilaç içmeme rağmen hala süren çarpıntılarım ve huzursuzluğum tamamen geçti.Ve hemen bunu sizle paylaşmak istedim.
Kullanmadan önce bu bitkisel çayı araştırdım hepinizin yapacağı gibi ınternette antidepresanlarla etkileşim yapabileceği ile ilgili yazılar okudum.Ve Nihat hocamıza sordum bana verdiği yanıtı okuyabilirsiniz (SN Nihat Hocaya bir soru başlığı altında) bana tavsiye ettiği her bünyede aynı etkiyi yapmaz. Farklılıklar gösterir diye. Hatta destekleyici hafif bir antidepresan olarak kullanıldığını da yazmış. Bu ana kadar olumlu yanlarından başka hiç bir kötü etkisini görmedim. Sizinde denemenizi (ama ilk içtiğinizde kendinizi şartlamayınız gerçekten kendinizi nasıl hissettiğinizin farkındalığını yaşayınız. Eğer kendinizi şartlarsanız hep yaptığımız gibi bir faydasını göremezsiniz ve yine bu çayı içtim bişey olurmu acaba düşüncesinden lütfen sıyrılınız) canı gönülden isterim.
Nacizene fikrim inşallah hepinize şifa olur. Ben Nihat hocama danıştım sizde yinede tedirgin olursanız doktorlarınıza danışarak bu bitkisel mucizeyi deneyin. Neşeniz hiç eksik olmasın.......

konunuz içerik nedeniyle "alternatif tıp şifa bitkileri" bölümüne taşınmıştır
lütfen ilaç, şurup ismi önermeyiniz .size iyi gelen bir başkasına zarar verebilir

BUNU BEN YAZMADIM KIZLAR KULLANAN ARKADASIN BIRI YAZMIS BUARADA DERDI OLAN BENIM SIKINTIM OLMASA NEDEN DEPRESAN ICEYIM YADA BUNLARI BILEYIM BENIM KULLANDIGIM VE KULLANACAGIM ILACLAR VE RAHATLATICI HERKEZEDE TAVSIYE EDIYORUM PARDON BUNLAR ILAC DEIL BITKISEL DESTEK mirmirmirmir

sıkıntılı anlarımda kullanıyorum diyosunda bağımlılık yapmasın bunlar

BAGIMLILIK YAPMIYO ADI USTUNDE BITKISEL BU AMA ISTERSEN ADINI OGRENDIN DR BI DANIS AMA BENIM SOYLEDIGIMI SOYLUCEKTIR HAFIF BITKISEL DESTEK :lepi:

Sarı Kantaron Nedir Nerede Kullanılır
Etkileri: ıltihap giderici, yara iyileştirici,yatıştırıcı, antidepressif, kramp çözücü,ağrı kesici, antiseptik

ıyı nıyetlı olarak bı seyler yazmaya calısmıssınız ama tam olarak ne anlatmak ıstegıgınızı ben anlamadım acıkcasııCADIARZUbunu sızmı kullanıyosunuz arkadasınızmıı :uhm:benım gıbı sıkıntıda olanlar ıcın demıssınız ..ben kullanmıyorum bılgı olsun dıye yazdım demıssınızkafamçokkarıştı amann neyse benımde kafam karısttıı:bbo: emek harcamıssınız tskr ederımm. bıldıgım net bı sey var oda sarı kantoronun bır cok faydası olduguu:kahve::kahve:

Ben bunun mide rahatsızlıklarına da iyi geldiğini duydum ama böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum doğrusu:ecrin_bebek:

ıyı nıyetlı olarak bı seyler yazmaya calısmıssınız ama tam olarak ne anlatmak ıstegıgınızı ben anlamadım acıkcasııCADIARZUbunu sızmı kullanıyosunuz arkadasınızmıı :uhm:benım gıbı sıkıntıda olanlar ıcın demıssınız ..ben kullanmıyorum bılgı olsun dıye yazdım demıssınızkafamçokkarıştı amann neyse benımde kafam karısttıı:bbo: emek harcamıssınız tskr ederımm. bıldıgım net bı sey var oda sarı kantoronun bır cok faydası olduguu:kahve::kahve:

CADIARZU hımmmmmm ben de yenı basladım kullanmaya evt etkısı ıyı normal depresan kullanan bırı olarak bıtkısel faydalar aramak bence daha ıyı ama en oncesı ılaclara yada bıtkılere tutunmak yerıne kendımı saglıklı hıssetmemız gerekıyo mirmirmirmir eger bunu basaramıyosak bu bıtkıyı deneyın derım hem depresyona iyi gelıyorrrr ben bu depresyon yuzunden cok kotu hallere dustugum ıcın kurtulmak ıcın cok care aradım alternatıf tıpta bunlardan bırısıydı allah hepımıze sıfa versın mutlu olmak herkezın hakkı dımı ama :çok üzgünüm:

sarı kantoronu sıcak suyun ıcıne demlemeye bırakın ama tadı kotu oldugu ıcın ben lımon ve bal koydum allah sıfa versın... (SıFA ALLAHTAN ) :Saruboceq:

sarı kantaron daha çok haricen kullanılır diye biliyorum ben
bitkisel diye her bitki içilip yenilmez arkadaşlar,kullanılıyorsada klinik labaratuvarlarda test edilip ilaç şeklinde tüketiliyor olabilir belki
dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

sarı kantaron daha çok haricen kullanılır diye biliyorum ben
bitkisel diye her bitki içilip yenilmez arkadaşlar,kullanılıyorsada klinik labaratuvarlarda test edilip ilaç şeklinde tüketiliyor olabilir belki
dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum[/QUOTE hımmmmmmmm valla ben bılemem bende ahmet marankının yalancısıyım adam hergun tvlere cıkıp anlatıyo hem bıtkının ınsana ne gıbı zararı olabılır harıcen dedın ama o kremmı hımm harıcen sanırım sadece suyu demek ıstedın sanırımm ben bunu lımonla karıstırıyorum ama bunda ne kotuluk var neyse bılgın ıcın tşk...

canım valla çok iyi bilmiyorum ama kozmetik biçok ürünün içeriğinde bu sarı kantoronu okudum
oral yollada alınıyrdur belki ,çok fazla bılgim yok ,yinede araştırmak lazım.

X