• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sari kantaron kapsulu kullananlar

Ben boşanma sonrası sıkıntılarim için kullandim..Stres migrenimi tetikliyor..StresI alınca sarı kantaron migren krizlerim de geçmişti .Marka olarak da solgar tavsiye ederim
Aynen bendede stres sikinti yada biseyi takayim hemen migrenim ne kadar sure kullandiniz acaba hangi ilaclarla kullanilmasi sakincali biraz bilgi verirsenz sevinirim gunde kac tane ictiniz?bazi yiyecek yada iceceklerle icilmesi sakincalimi

ben kullandim ama migren icin degil. sirt agrilarim vardi. noropatik agrilar gevsetmek icin antidepresan veriyolar kullanmak istemedim o sirada bulmustum. iyi de gelmisti.sinirleri yatistiriyo uykunla ilgili bi problem varsa cok uyumak ya da uyuyamamak onlarin giderilmesine yardimci oluyo.
ama birlikte ilac ozellike depresan kullanilmiyo. bunlar da bi nevi ilac. bilir bilmez kullanmayin. migren icin aslan pencesi cayini deneyebilirsiniz. ama ogutulmusunu almayin. yaprak yaprak olani bulun. aktarlarin da turlu oyunlari oluyo dozunu bilemezsin bunu al diyo mesela icindeki aslanpencesi degil ya da karisik ya da tarihi gecmis. hasili bu isler ince isler. sizi uzen geren ne varsa uzak durun
Aynen migren icinde antidepresan veriyolar.bende artk icmek istemiyorum bu sari kantaronu deneyeyim diyorum.

Bu tür şeyleri temkinli kullanın. Annem sırtı ağrıyor diye sarı kantaron yağı sürmüştü ve acillik oldu o gün.. Kullandığı haplarla sarı kantaron kullanılmazmış mesela.. Ondan olmuş.

Bu tür şeyleri temkinli kullanın. Annem sırtı ağrıyor diye sarı kantaron yağı sürmüştü ve acillik oldu o gün.. Kullandığı haplarla sarı kantaron kullanılmazmış mesela.. Ondan olmuş.
Cok haklisiniz bende derin bi arastrmaya gireyim dedim bu sebeplel

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Nerden satin aldiniz fiyat nedir acaba guvenli bi urun mu acaba
aracı bir tanıdığım vesilesiyle aldım, 119 tlye. İçeriği tamamiyle doğal, bende başta tereddüt ettim ama hap vs birşey değil toz halinde bir bardak suya katıp içiyorsunuz bir ay boyunca, vücudun ihtiyacı olan minerali sağlıyor

Back
X