Sari kantaron kapsulu kullananlar

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
Mrhb hanimlar yillardr migren tedavisi gordum hala basim dertte.migren tedavsinde antidepresan ve agir x grubu agri kesiciler kullaniliyo.bende bu ilaclati icmek yerine solgarin sari kantaronunu duydum kullanan bilen varmi ise yariyomu?

alternatif tıp da hacemat ve sülük tedavisini araştırın.
saglık bakanlıgın dan izinli yerlerde yaptırmayı da unutmayın.
sarı kantoron evet etkisi vardır ama kronikleşmiş hastalıklar da çok zayıftır

bende oldu.
strese baglı baş agrısı ile gözde kanlanma şeklinde yaşadığım vucudumun tepki izleri kayboldu.
aslında zarar görmezsiniz en azından böyle düşünün.
şifayı aramak hangisinde çözüm bulacagınızı görmeniz lazım

bende oldu.
strese baglı baş agrısı ile gözde kanlanma şeklinde yaşadığım vucudumun tepki izleri kayboldu.
aslında zarar görmezsiniz en azından böyle düşünün.
şifayı aramak hangisinde çözüm bulacagınızı görmeniz lazım
Stresedemi iyi geliyo migrenin streslede ilgisi var biliyorum doktor soyledi.haklisiniz denemekte fayda var

Bende de migren yok ama bas agrilarim agir geciyor.. 1 haftadir bas agrisi cekiyorum mesela agri kesiciler banamisin demiyor.

Mrhb hanimlar yillardr migren tedavisi gordum hala basim dertte.migren tedavsinde antidepresan ve agir x grubu agri kesiciler kullaniliyo.bende bu ilaclati icmek yerine solgarin sari kantaronunu duydum kullanan bilen varmi ise yariyomu?
Dideral hapı yarım için, bazı kişilerin migren ağrısını kesiyor. Deneyin, reçetesiz satılan bir ilaç. İlaç farklı rahatsızlıklar için kullanılıyor ama iyi bir yan etki olarak migren ağrısını da kesebiliyor.

ben kullandim ama migren icin degil. sirt agrilarim vardi. noropatik agrilar gevsetmek icin antidepresan veriyolar kullanmak istemedim o sirada bulmustum. iyi de gelmisti.sinirleri yatistiriyo uykunla ilgili bi problem varsa cok uyumak ya da uyuyamamak onlarin giderilmesine yardimci oluyo.
ama birlikte ilac ozellike depresan kullanilmiyo. bunlar da bi nevi ilac. bilir bilmez kullanmayin. migren icin aslan pencesi cayini deneyebilirsiniz. ama ogutulmusunu almayin. yaprak yaprak olani bulun. aktarlarin da turlu oyunlari oluyo dozunu bilemezsin bunu al diyo mesela icindeki aslanpencesi degil ya da karisik ya da tarihi gecmis. hasili bu isler ince isler. sizi uzen geren ne varsa uzak durun

X