Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ışıltılı saç üzerine 6 numara ve hüsran

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar ben saçlarımı siyaha boyamıştım 1 kere sonra kuaföre gittim saçlarım birsürü geçti 8 saat uğraştılar dipler daha koyu karamelli sarılı platinli ışıltılı çok güzel bir saç çıktı ortaya tarif ettiğimden bile güzel oldu rengi.aradan 15 gün geçti açıldığı için zemindeki renk çıkmaya başladı bende loreal casting creme gloss serisinden 6.13 le 6.30 u karıştırıp boyadım.Çıkan sonuç açık fındık kahve gibi bir renk oldu.ben beğenmedim.Hiç olmadı.Şimdi merak ettiğim.Yıkandıkça alttan önceki zemin gelir mi yani o platinler tekrar çıkar mı yoksa okadar açılmaz mı tekrar?

boyadığın loreal casting amonyaksız bir boya ve biraz çabuk akar, fakat 6. numaralar koyu tonlar olduğu için, aslında bir dahaki boyamana 7 veya 8 tonları senin için daha iyi olur, sarı tonları istiyorsan bu yazdıklarım bile koyu çıkar

yıkadım birkaç kez ama açık karamele kadar açıldı şimdiye kadar bekliycem bakaklım bir ay daha 4.yıkama belki akar akmazsada bu renge boyamak istiyorum.Ama yine hata yapmıyım sorıyım size bilen var mı bu renk tam olarak ne?

mrb mrb:) şimdi şöle biraz kendimden bahsedeyim belime kadar uzun saçlarım var tenim esmere yatkın....2 sene öncesine kadar mavi siyah kullanıyordum saçlarımı açtırarak kızıl büyü yaptım şuan akmıs durumda 6 ay oldu....bugun psk jim itibariyle olsa gerek gittim boya aldım kadın bana 2 şişe doğal açıcı verdi iyice kuruyana kadar bir saatten fazla beklet dedi sonrad 30 ve 20 volümlük oksidanla 2 kutu nevacolaor tarçın bakır ve palette deluxe yoğun bakır verdi 3 paket boyayı karıstırıp boyucam saçmların uçlarından baslayarak...nasıl olur sence tutarmı tenime gidermi lütfen bilgi ve önerine ihtiyacım var çok begendiğim renkler bunlar ama bana gidermiki acaba ?

... bu arada bende yeni öğrendim banyo sabunu saçlardaki boyayı akıtma özelliği tasıyormus bence denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…