Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Gölgeli Saçım için fikirr..

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
kızlar ben kumral saçlarımı küllü açık kumrala boyattım. üzerine küllü sarı gölge yaptırdım. röfle gibi oldu. dipleri hiç hoşuma gitmiyor, ben tek renk saç seviyorum. şuan diplerim acık kumral turuncu açık sarı koyu sarı.. rengarenk gibi. fotoda belli olmuyorr yine de ekledim. kaşlarımı kalınlaştırdım ve kaş boyamak istemiyorum. sanırım diplerim o yüzden canımı sıkıyor.. sizce ne yapmalıyım?

acaba saçlarımı bu fotolardaki gibi kulak hizama kadar kumrala boyatsam, ucları sarı kalsa nasıl olur?

Eki Görüntüle 807557 Eki Görüntüle 807555

Son düzenleme:
Ben de gecen hafta küllü kumralla küllü sarıyı karıştırıp sürdüm hic hoşuma gitmedi kaslarım siyah oldugu icin. Bir de beyazlarım ve uclardaki röfkem tam kapanmadı. Sanırım koyu renge donucem tekrar

zaten koyu sana daha cok yakısıyor efnan. kestaneye boya bence:)

Ay birinci resimdeki saçın çok hoş niye beğenmedin ki kız bayıldım doğal sarışın gibi duruyor ikinci resim sanki bir kaç renk

bence dediğin gibi süper olur ben öyle sacları daha çok begeniyorum gerçi zevk meselesi :) asagıdaki fotograflardaki gibi olursa çok hoş olur

zaten koyu sana daha cok yakısıyor efnan. kestaneye boya bence:)

Kestane yapınca siyah çıkıyor ona da cesaret edemiyorum bir türlü. Su an aklımdan koyu kumral ya da kahve geciyor:)
Bence sana da bu renkler yakisir. Ya da Dipleri koyu renk yaptir uçlara da sarı balyaj resimdeki gibi ben cok seviyorum o tarz sacları:)

kuaför ayarlar cnm onu zaten sen bence direk o resimleri götür kuaföre. daha iyi olur. rengini o kendisi söylesin nasıl elde edecegini yani sen direk kumrala boyayın deme o baksın.

sözde gölge yaptırdım ama röfle gbi oldu artık bi daha balyaj falan attırmam cok yıpratıyor. o yüzden uclarını hic boyamıcam yukarıları kumral yapayım dıyorum

kuaför ayarlar cnm onu zaten sen bence direk o resimleri götür kuaföre. daha iyi olur. rengini o kendisi söylesin nasıl elde edecegini yani sen direk kumrala boyayın deme o baksın.

ama saçlarım uzun değil göğsümün biraz yukarısında. orta boy saça nasıl olur seence?

bence hoş olur daha da uzun olsa dha güzel tabi de :) bence saclarının uzunlugu gayet güzel benmki düşün çok daha kısa ben bile yaptırmayı düşünüyorum biraz daha uzayınca. ben böyle yapılan röfle yada balyaj her neyse adı küt sacta bile begeniorum hafif uçlara doğru. bence çok memnun kalırsın bi de zaten yüzün çok güzel iyice ortaya çıkarır.

saçımı bade işçilin kuzey güneydeki hali gibi kısa kestirmiştim ama çok çabuk uzadıı. şimdi baktım fotoğrafına bence sen kumralda kalmalısın çok hoş duruyor rengi

yaa teşekkür ederim ben de platin sarıydı geçen ay bu renge boyattım ama akıyor baya aslında fotoda koyu bile çıkmış hatta. ben de begendim ama bu rengi de biarz daha koyu istiyorum ben aslında çünkü bakma bronz durduğuma normalde kışın bembeyaz oluorum ondan koyu daha hoş duruyor ama renk araştırması içindeyim ben de :) diğer b foto var albümde o rengi bulsam onu yapmak istiyorum.

badem kahvesi var lorealin onla boya süper olur bence:)

internetten baktım hemen hakkaten çok güzel bi ton ya bayıldım bak sen aslında kuaföre bunu yaptırıp uçları sarı da bırakabilirsin bence kumraldan daha hoş olur bu çok güzel çünkü tonu. ben de bunu denerim bi kuaföre sorayım bakim sarılarımı yeşil yaparsa bi de korkarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…