• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı dan Kızıla dönüş

cashmereblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
39
0
86
Hanımlar merhaba,
Ben sacımı 1.5 sene röfleli kullandım epey acık bir sarıydı (neredeyse platin) her ay dip boya yaptırıyordum ve cok yıprandıgı icin sarılarımı koyultmak istedim ve kuaför açık küllü kumralla boyadı. Sacım 1-1.5 hafta cok guzel bir renk halini aldı tam acık küllü kumraldı simdi boya aktı sacım küllü sarı oldu fakat dipleri bakırlı ucları yesil gibi mat küllü renk.. Ben de kızıla boyatmayı düsünüyorum sizce nasıl olur? Bakır kızıl mı yoksa kırmızıya kacan bir kızıl mı daha iyi tutar? Ayrıca saclarımın turuncu olmasından da cok korkuyorum.. Lütfen öneri de bulunun ya bugün ya yarın gidicem kuaföre..:53:

Bende saridan kizila dondum. Sari ustune ne renk boyarsan boya (ozellikle kizil tonlar) 2 hafta sonra akip gidiyo. Sari sacta oldugu gibi kizil veya kirmizi yaparsan da sık sık boyamak zrunda kalcaksın benden soylemsi :) benim 1 ay anca olmustur saclarimi bakira boyayali ama turuncu sacla geziyorum diyebilrm:)

Back