sarı ciltten kurtulmak istiorm..

mellykhe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
6
0
arkadaşlar benim cildim sarımtırak gibi hani buğday tenliyim ama ne biliim bana sarı gibi gelio ve her ne kadar bakım yaparsam yapiim pudra veyaa fondoten sürmedikçe güzel durmuyo.ben makyaj yapmadanda bakımlı ve canlı durmasını istiorm.özellikle yüzümdeki şu sarılık gitsin istiorm..önerisi olan varmı ???

ben bir süredir buz kalıplarında 1 şişe soda-1 limonun suyu karıştırıp, günde 1 küp yüzüme sürüyorum.sanki tenimi daha da beyazlattı gibi.

Benimde öyleydi fazla mandalina portakal yiyosan kes benimde öyleydi doktora gitmiştik sarılıkmı diee böle böle dedi.

Yok canım gittik kan sonuçlarıma baktı çok saglıklısın filan herkez böle olsun dedi ama zeten vitaminin fazlası zararmış

Hım bide hane yanlış anlamssan yüzünü sık sık yıka keselen flan benm yüzüm sarıydı şuanda iyim bembeyazım ama solgun biraz 1 ymurta sarısı ile 2 yemek kaşıgı sütü karıştır suratına sür canlı bi beyazlık veriyo aynı zamanda nemlendiriyo.

meliykecim sen kan testi yaptırdınmı(tam kan sayımı ve HBs) belki ondan dolayı sarıya dönük bi renge sahipsindir benim eskiden öyle idi ama şimdi kan değerlerim düzeldiği için gayet iyi canlı görünüyorum

Ya bugün halam gördü sen nie sarardın hastamısın dedi kesmem lazım ya kesemiyoru öf

tatlım ben de sapsarı oluyordum oyle kı elım yuzum heryerm asırı derecede turunc portakal vb. tuketmktenms.herseyn fzlası zarar.ck havuc da yeme..

arkadaşlar bende de aynı sorun var.beyaz tenliim fakat yaklaşık 2 yıldır ten rengim sarardı allık sürmeden evden dışarı adım atmam hatta evde bile allık sürerim:))
eğer benim gibi küçük yaşta sigaraya başladıysanız ve bağımlısı olduysanız cilt renginizi sigara da etkiler.suna dumankaya bunu için bi formül vermişti hatta sigaranın bozduğu cilt rengini geri getirmek için.

Ha! şunu bileydn. Sigara kadar cildi yıpratan bir şey daha yok. Ama sigara içmeden de böyle bi sarılık varsa sebebini araştırmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…