Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı boya neden tutmuyor?

karamelaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
37
0
36
Bursa
koyu karamel saçlarımın rengini açmak için 8.1 küllü sarıya boyadım ama tutmadı. açıcı kullanmadan kendim boyayarak saç rengimi nasıl açabilirim kızlar.

canım boya boyayı kolay açmıyor daha açık tonlar denemelisin. 12.1 mesela ya da palettenin en açık sarılara var onlar dene. 8.1 açmaz.

koyu karamel saçlarımın rengini açmak için 8.1 küllü sarıya boyadım ama tutmadı. açıcı kullanmadan kendim boyayarak saç rengimi nasıl açabilirim kızlar.

kolestonun yoğun renk açıcısı war mavi kutu bi arkadaşım kullanmıştı 12.7 ydi sanırım..sarı yapmıştı onun saçını ama açık karameldi saçı.ama çok koyu renkse saçın turuncuda yapabilir tabi..ama saçlarının biraz yıpranmasını göze alıyosan toz şeklinde oryel satıyolar onu kullanırsan direk açar canm

teşekkür ederim canım ama ben açıcı kullanmadan açmak istiyorum. açık karamel istiyorum sarı tonlarıyla 2 boyamada açılmaz mı acaba rengi

çok açık renkler denemelisin ve bi kaç kere boyamalısın aynı renge en güzeli bence kuaförde bi kere saçlarını açtırmak.benimde saçlarım siyahtı bi kere açtırıp sonra hep kendim evde boyadım şu an saçlarım sarı..

lorealın altın sarı ile sarıyı karstırıp uygula . bana güven acılacak sacların

teşekkür ederim canım ama ben açıcı kullanmadan açmak istiyorum. açık karamel istiyorum sarı tonlarıyla 2 boyamada açılmaz mı acaba rengi

bende senin gibi karamel olan saçımı sap sarı yaptım. neva color; 11.10 ile boya saçını ne yıpratıyor ne yakıyor saçı ucuz diye kötü bi boya sanılıyor ama bence gayet güzel bir boya. ben bu boyayla boyuyorum sürekli. sadece tavsiye

işte böyle şuan da saçımın rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…