merhaba kızlar benim ten rengime sahip arkadaşlar vardır ben beyazım ama kansızlıktan mı babama çekmemden mi bilinmez ten rengimin içinde sarılıkta var. nasıl anlatsam sarı ırk falan derler hani çin ve japonlar için o kadar bariz bi sarılık olmasada tenim beyaz sarı saç rengime çok fazla düşündükten sonra sarı tonlarını isteğime karar verdim ama soluk görünümlü tenimle nasıl kontras oluşturmalı bilemedim. size soruyorum kızlar nasıl bi sarı olmalı. kendi fikrim koyu sarı altın sarısı gibi renklerin yakışmıcağı yönünde zaten komple boyamamyı düşünmüyorum aralara. ancak benim gibi sarı-beyaz ten rengi sahibi arkadaşlarda bu şekilde bilinçlenebilir yardımınızı bekliyorum kızlar (çok uzun oldu kusura bakmayın)
benimde ten rebgim aynen öyle maalesef :) şuanda saçlarım sap sarı illaki makyaj istiyor. bende düşünüyorum şimdi koyultsam mı yoksa biraz topnunu mu değiştirip bal köpüğü filan mı yapsam diye ama çokkk kararsızım. annem hep der suratın sarı saçın sarı hiç güzel değilsin der ne yapacağım bende bilmiyorum :) şuan ki saç rengim bu şekilde çok kafam karışık :)
bende bakıyorumm aynaya aynı sizin dediğiniz gibi diyorum ama sabah kalkınca makyajsız bi şekilde bakıncada gerçekten çokk solgun ve yaşımdan büyük duruyorum :) hep seviyorum bu şekilde hemde koyu deneyeyim diyorum ama işte pişman olursam tekrar bu renge nasıl gelirim orası meçhul :)
canım saç rendin çok hoş ama sen değişitrmek isyorsun sıcak kahve tonları yakışiyıyor bizim gibi ten rengi olanlara makyajsızda canlı gösteriyor benim de kızılımsı saçlarım gölgeli gibi değişik bi renk oldu herkes çok beğeniyor ama ben sevmiyorum sıkıldım bi de kına çıkmıyor ama senin saç rengin cidden hoşmuş kahve köpüğü falan deneyebilirsin çok değişitrmek sitersen bence
Kesinlikle dore(altin) yansimalari olan sarilar.
Bu konuda tenin alt tonuna göre yakisabilecek renkleri paylastik. Benim sac rengi ile ilgili yazima bakabilirsiniz;
Bu arada ben de ayni ten rengine sahibim ve tenim bakir tonlarini cok iyi tasiyor. Dogal bakir tonlarini uyguladigim zaman dogal kizillar gibi göründügümü bile söyleyebilirim. Alternatif renk olarak bunu da düsünebilirsiniz.
salaniacım benim saçlarım da bakır tonları şu anda ve üniversitede beni tanıyan herkes doğal bakır olduğnu düşünmş ama kına gölgeli güzel bi kına yapmıştım ama geçen sene de peroksitle açmıştım saçlarımı şimdi yine sarı tonları istyorum yoksa bakır tonl arı bizim tenelerde çok iyi duruyor konu linki için çok teşekkürler canm
salaniacım benim saçlarım da bakır tonları şu anda ve üniversitede beni tanıyan herkes doğal bakır olduğnu düşünmş ama kına gölgeli güzel bi kına yapmıştım ama geçen sene de peroksitle açmıştım saçlarımı şimdi yine sarı tonları istyorum yoksa bakır tonl arı bizim tenelerde çok iyi duruyor konu linki için çok teşekkürler canm
eklicem canım boyarsam. nasıl yani şimdi senin saçın bakır tonlarında mı ? ve çok yakışıyor öyle mi? ben cesaret edemiyorum istediğim bir renk aslında. tam fotoğrafını görmek isterdim açıkçası :) ten renginle birlikte