• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı balyaj üstüne boya

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
arkadaşlar sarı balyaj yaptırdım çok sık değil önlere doğru sadece fakat hiç istediğim gibi olmadı kimi fazla açılmış kimi turuncumsu saçmasapan oldum yani üstüne boya yaptırıcam fakat ne renk yaptıracağımı bilemiyorum orielle açıldığından yıprAndı da bakım yapıyorum şu an aklımdaki renkler de karemel ve kahve köpüğü kuförüm vital kullanıyor saç rengimde çok koyu değil kumral tonları sizce olurmu koyu renk istemiyorum yardım lütfennn bacılar.....:18:

o görüntüleyip de cevap yazmayanlar seninle aynı dertten muzdarip olanlar, ki o görüntüleyenlerden biri de bendim :) bugün cesaretimi topladım ve saçımı 7.1 küllü kumral loreal excellence ile boyadım.ve sonuç harika.küllü olması saçtaki turunculuğu alıyor.balyajlarım hafif bir ışıltı halinde, belli belirsiz.bu ışık oyunu da hoşuma gitti.şayet akma-yeşerme olursa haber veririm, çok da takmıyorum akarsa diye, tekrar boyarım olur biter.balyajınızla mutsuzsanız korkmayın boyayın saçlarınızı.saçta turunculuk varsa küllü renkler seçin.yeşillik varsa doreli renkler seçin.

sözümü geri alıyorum kızlar, küllü açık kumral akıp gitti saçımdan, yani balyajı kapatmıyor açık kumral, 2.boyamı koyu kumral ile yaptım, kapanmış durumda şu an, umarım bu akmaz artık.

Back