Aynı şeyi her hamileliğimde bende yaşıyorum, idrar yolu enfeksiyonu sarı akıntı yapıyor maalesef. Bunu yok etmenin en faydalı yolu da bol bol su içmek.Ne olursa olsun kendinizi tüm hamileliğiniz boyunca buna zorlayın yoksa ileriki safhada erken doğum riskine bile neden oluyor. Doktorunuz idrar tahlili yapıp antibiyotikte verirse daha faydalı olacaktır. Geçmiş olsun
arkadaşlar bende de idrarda enfeksiyon çıktı ama benim sarı akıntım yok beyaz akıntı bol su iç geçer dedi doktor bir haftadır bol su içiyorum baya azaldı akıntım umarım bir şey olmaz bebeğime yarın kontrolüm var
Arkadasim ben de pazar günü ogrendigim bebegimi dün kaybettim. 5haftalikti ve düştü. Ara ara lekelenmeler akintilar oluyodu ama ben normal olarak düşündüm. Taa ki kanama ve yogun agriyla bebegm dusene kadar. Insallah sizlerin böyle sorunu olmaz. Dikkat edin
Arkadasim ben de pazar günü ogrendigim bebegimi dün kaybettim. 5haftalikti ve düştü. Ara ara lekelenmeler akintilar oluyodu ama ben normal olarak düşündüm. Taa ki kanama ve yogun agriyla bebegm dusene kadar. Insallah sizlerin böyle sorunu olmaz. Dikkat edin
Çok üzüldüm, allah bir daha yaşatmasın. Bir dahakine sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 11. Haftaya girdim, yavaş yavaş azalıyor gibi, allah bilir tabi ama bakalım nasip