• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı akıntı

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Günlük ped kullanıyorum hergün. Eve geliyorum sarı olmuş ped. Sarı akıntı sanırım yada bazen sümük gibi beze oluyor küçük küçük neden oluyor acaba bilgisi olan var mı. Dini olarak da abdest almak gerekir mi

Günlük ped kullanıyorum hergün. Eve geliyorum sarı olmuş ped. Sarı akıntı sanırım yada bazen sümük gibi beze oluyor küçük küçük neden oluyor acaba bilgisi olan var mı. Dini olarak da abdest almak gerekir mi
Benimde sarı akıntım vardı pedsiz duramıyordum akıyordu .. doktora gittim rahimde yaram vardı yarayı yaktı ve fitiller verdi ..2 ayda geçti ..

Her kadında beyaz ve şeffaf olur..sarı olursa iltihap olabilir .. yara kendiliğinden oluyormuş

Bu durumun abdestle ne ilgisi var?
Akıntı her kadında oluyor ama eğer fazlaysa bir sorun vardır doktora gidin. Ve abdestiniz bozulmuyor.

Sarı yoğun akıntı bende de var. Yaram da yok enfeksiyon da yok. Bazen yapısal oluyor.

Merhabalar gecen ay 7 ekim'de hasta oldum bu ay 13ünde kahverengi/siyah akıntı geldi 3 gün sürdü 16sında kana döndü aksam 5 saate hayatımda ilk defa bir pedimi bu kadar dolu gördüm resmen yer kalmamıştı aşırı bi kanamaydı benim için dokundum kan çıkıyordu o kadar ve bu 1 ped oldu sadece, kana dönmesi 1 gün sürdü 17sinde yine kahverengi akıntıya döndü hala da dev ediyor bu akıntı sizde bu durumu yasayan var mı

Kaç
Merhabalar gecen ay 7 ekim'de hasta oldum bu ay 13ünde kahverengi/siyah akıntı geldi 3 gün sürdü 16sında kana döndü aksam 5 saate hayatımda ilk defa bir pedimi bu kadar dolu gördüm resmen yer kalmamıştı aşırı bi kanamaydı benim için dokundum kan çıkıyordu o kadar ve bu 1 ped oldu sadece, kana dönmesi 1 gün sürdü 17sinde yine kahverengi akıntıya döndü hala da dev ediyor bu akıntı sizde bu durumu yasayan var mı
kaç gün adet oluyorsunuz ki

3-4 gün ama bu 1 buçuk gün sürdü birden akıp birden durdu ya başlaması da bitişi de kahverengi

Back