• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı akıntı sebebi ne olabilir?😕

Algernonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
458
349
53
Merhaba arkadaşlar
İki üç gündür sarı renkte akıntım oluyor.
Yarın doktora gideceğim ama içim içimi yiyor.
Sizce neden olmuş olabilir?
İki haftadır havuza gidiyorum ordan mantar mı kaptım acaba?🙁🙁

Enfeksiyon da sarı akinti olur genelde yanma var mı ?

Enfeksiyon olabilir. Bende varda

Gebelik supheniz varmi ?

Hayır yanma ve kaşıntı yok:KK43:
Eğer yanma yoksa enfeksiyon genelde söyle oluyor ; adette kasiklarda normalden fazla ağrı bacaklara vuran ağrı sabahları idrarda yanma geçmiş olsun

Gebelik düşünüyoruz ama daha bir hafta önce ilişki oldu, o yüzden bu kadar erken belirtisi olmaz diye gebeliğe yormadım hiç 😕
Hani yumurtanin catlama mevzusu falan varya o olabilir diye dusundum

Eğer yanma yoksa enfeksiyon genelde söyle oluyor ; adette kasiklarda normalden fazla ağrı bacaklara vuran ağrı sabahları idrarda yanma geçmiş olsun
Teşekkür ederim
İnternetten biraz baktım sarı akıntı sebeplerine
Rahimde yara falan demiş korktum.

Teşekkür ederim
İnternetten biraz baktım sarı akıntı sebeplerine
Rahimde yara falan demiş korktum.
Doktora gitmekte fayda var internetten okuyup kendinizi boşuna uzmeyin bir idrar tahlili ulturason çözer inşallah

Gebelik düşünüyoruz ama daha bir hafta önce ilişki oldu, o yüzden bu kadar erken belirtisi olmaz diye gebeliğe yormadım hiç 😕
Benim gebelikte vardı ama yanma yoktu kaşık ağırdı vardı bana bunlar normal geliyordu ama erken doğum yapıp bebeğimi kaybedince ağır bir belirti mi siye düşünüyorum ama sebebi bu mu bilmiyorum

Bebeğini neden kaybettin canim özel değilse 😭😭
Erken doğum 27. Hafta da suyum geldi bir hafta sonra vefat etti sebebi hala belli değil ikinci gebelikte rahim ağzı yetmezliğine bakılacak veya diğer testler yapılacak gel gör ki bir süre beklemek zorundayım sezaryen doğum yaptım klasik bir sene bekle diyorlar bazısı da demiyor altı ay diyor ama ben erken doğum yaparım siye tekrar çok korkuyorum

benımde hamılelık ılk anından berı sarı akıntı vardı 12. hafta gittm kalbi durms aldılar ama doktora sormstm normal demıstı sonra bende oondansuphelendım

Erken doğum 27. Hafta da suyum geldi bir hafta sonra vefat etti sebebi hala belli değil ikinci gebelikte rahim ağzı yetmezliğine bakılacak veya diğer testler yapılacak gel gör ki bir süre beklemek zorundayım sezaryen doğum yaptım klasik bir sene bekle diyorlar bazısı da demiyor altı ay diyor ama ben erken doğum yaparım siye tekrar çok korkuyorum
Başın sağolsun canim sebebini mutlaka araştır gerekirse hızlandırsinlar baskı yap kolay bisey deyil Allahım korusun bütün bebekleri devaminida korusun canim bnm

Back