Sarı akıntı hamilelik mi

brcnn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
11
3
1
23
Kızlar bugün gecikmemin 3.günü kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi ama olamıyorum neredeyse 1 haftadır böyleyim ve solgun sarı afedersiniz sümükümsü uzayan akıntım var bugün daha da çoğaldı koku ve kaşıntı yok bilmiyorum acaba enfeksiyon olabilir mi veya hamilelik belirtilerinde sarı akıntı yaşayanlar var mı?
Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Burda okuduklarima göre sarı akıntı da gebelik belirtisi canım test yap istersen

3-4 gün daha beklemek istiyorum sarı akıntı beni biraz korkuttu daha önce enfeksiyon olmuştu bende o zaman akıntım yeşildi ama sarı akıntıya da enfeksiyon diyorlar sanırım

3-4 gün daha beklemek istiyorum sarı akıntı beni biraz korkuttu daha önce enfeksiyon olmuştu bende o zaman akıntım yeşildi ama sarı akıntıya da enfeksiyon diyorlar sanırım
Sonucunuz ne oldu acaba benimde yarın regl günüm bugün beyaz sulu kremsi ve sarı yapışkan bı akıntı geldi ince

Sarı akıntı genelde enfeksiyon şüphesidir ama gecikmen varsa direk doktora görün

Benim bi düşüğüm oldu onda gecikmede sarı akıntım vardı. Regl olacakmış gibi ağrı giriyordu ara ara ve iğne batması gibi batmalar vardı. 3. gün bende ilk idrar olmamasına rağmen kaset testte net çizgi çıkmıştı. O kadar geciktiyse testte çıkar.

Merhaba yeşil akıntıdan nasıl kurtuldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…