• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sari akinti Gebelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysebasar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
1.450
975
323
Arkadaslar bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra şiddetli kasık ve karın ağrısı çektim, kramp, gaz, siskinlik 2,3 gün sürdü. Adetime 5 gün var ve 5 ,6 gündür sarı akıntı geliyor koku kaşınma falan yok bu sekilde belirti yasayan oldu mu

Canım umutlandırmak istemem ama benim sarı akıntım olduğu ay hamileymişim:anneadayı:
Tabi kokusuz falandı.
Mantarda olabilir koku kaşıntı falan var mı

Canım umutlandırmak istemem ama benim sarı akıntım olduğu ay hamileymişim:anneadayı:
Tabi kokusuz falandı.
Mantarda olabilir koku kaşıntı falan var mı
Ay çok güzel haber canim bende de yok koku kaşıntı sadece akıntı. Adetime 5 gün var 5, 6 gündür de sari akinti var daha önceleri olmuyordu hiç bu ay oldu

Ay çok güzel haber canim bende de yok koku kaşıntı sadece akıntı. Adetime 5 gün var 5, 6 gündür de sari akinti var daha önceleri olmuyordu hiç bu ay oldu
Benim de 5 6 gün önceden başlamıştı akıntım.
Ama gebe kalmadan 3 4 ay önce bir kere daha yaşamıştım sarı akıntıyı ama malesef o zaman regli olmuştum Allah inşallah gönlüne göre verir sonucu bana haber vermeyi unutma dualarım seninle 🙏🏻💃🏻

Benim de 5 6 gün önceden başlamıştı akıntım.
Ama gebe kalmadan 3 4 ay önce bir kere daha yaşamıştım sarı akıntıyı ama malesef o zaman regli olmuştum Allah inşallah gönlüne göre verir sonucu bana haber vermeyi unutma dualarım seninle 🙏🏻💃🏻
Cok Sagol canim 2 aydir denemedeyiz bakalim gecen ay olmadi bu ay nasipse artik.haber ederim mutlaka

Arkadaslar bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra şiddetli kasık ve karın ağrısı çektim, kramp, gaz, siskinlik 2,3 gün sürdü. Adetime 5 gün var ve 5 ,6 gündür sarı akıntı geliyor koku kaşınma falan yok bu sekilde belirti yasayan oldu mu

Canım bnde bı önceki ay öyle oldu âdete 4 gün kala filan ama sonra regli oldum üç ay öncede öyle oldu regli oldum

Back