• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarhoşken arayan erkek ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
çok sevmişsinizdir ikiniz de ama bir o kadar da kırmış, kırılmışsınızdır. sürekli anlaşmazkılkar çıkmış ama yine de ayrı kalamamışsınızdır. birgün onun defalarca uyardığı yapmanızı istemediği şeyi yine yapmışsınızdır ve bu bardağı taşıran son damla olmuştur.

konuşmaya çalışırsınız ama çok kızgındır daha çok kırıp kırılmamak için konuşmak istemez. arama beni der, senin bana ihtiyacın yok der, bitti der, sen düzelmeyeceksin der... umudu kesersiniz artık katiyen beni istemiyor dersiniz ve aramayı kesersiniz. iki gün sonra arar, sarhoştur. yaptığını beğendin mi der, çok kötüyüm der, herşeyin içine ettin der ve yüzüne kapatır ve ardından bir mesaj: '' kendine çok iyi bak olur mu seni herşeye rağmen çok sevdim''

bu adam bir adım mı bekliyordur, özür mü bekliyordur ? yoksa arayınca yine mi geri çekilecektir ?

cok üstü kapalı anlatmıssın. simdi senin defalarca yaptıgın onun istemedigi sey nedir bunu bilmeden bir sey diyemem. sarhosken arayıpta böyle diyen erkek pesinden kosmanı bekliyor olabilir ama bilemedim ya gercekten konunun detayını bilmedigim icin. :26:

Acikca sorununu anlatsaydin bir seyleri dramatize etmeden. Bilmiyorum. Bence adim falan beklemiyor. Bitirmis her seyi ama uzgun. Bu saatte ustune gitsen barissaniz devamli yuzune vuracak kabullenememis cunku. Birak kabullenebildigi zaman kendi gelsin. Ne oldu ki bu kadar onemli?

Üzgün ve ayriligi kabullenemiyo...amaci bence senide üzmek belkide bir adim atmani.bekliyodur kimbilir belki bu sefer hersey düzelir..kırmayin birbirinizi deger verin sevin..ah ahh

çok sevmişsinizdir ikiniz de ama bir o kadar da kırmış, kırılmışsınızdır. sürekli anlaşmazkılkar çıkmış ama yine de ayrı kalamamışsınızdır. birgün onun defalarca uyardığı yapmanızı istemediği şeyi yine yapmışsınızdır ve bu bardağı taşıran son damla olmuştur.

konuşmaya çalışırsınız ama çok kızgındır daha çok kırıp kırılmamak için konuşmak istemez. arama beni der, senin bana ihtiyacın yok der, bitti der, sen düzelmeyeceksin der... umudu kesersiniz artık katiyen beni istemiyor dersiniz ve aramayı kesersiniz. iki gün sonra arar, sarhoştur. yaptığını beğendin mi der, çok kötüyüm der, herşeyin içine ettin der ve yüzüne kapatır ve ardından bir mesaj: '' kendine çok iyi bak olur mu seni herşeye rağmen çok sevdim''

bu adam bir adım mı bekliyordur, özür mü bekliyordur ? yoksa arayınca yine mi geri çekilecektir ?

bu adamın ne beklediği kesinlikle belli değil. Sarhoş anında insan karamsar olur ve duygusallık meyili artar, ilk arayacağı kişi sen olmuşsun yeni birini bulana kadar. normale dönünce hayat normale dönüyor ve attığı adımda geri gidiyor.
bir kere sarhoşken bir erkeğin aklına gelmek istemem. madem ayrılmış kendi rotana bakmalısın.

Bence seni çok seviyor hala ama kırgın özür dilemeni bekliyor.:34:

Sarhosken agizdan cikan laflar bilincaltinda devamli duran dusuncelerdir..
Gizledikleri,soylemek istedikleri,aslinda ne dusundugunun disa vurmasidir..
Sarhos Erkek`in dedikleri bilincaltinin yansimasidir..

Ben boyle okumustum bir yerde..
Hakkinizda hayirlisi olsun dilerim..

Şimdi hata kimde ben çözemedimm :44:

cok üstü kapalı anlatmıssın. simdi senin defalarca yaptıgın onun istemedigi sey nedir bunu bilmeden bir sey diyemem. sarhosken arayıpta böyle diyen erkek pesinden kosmanı bekliyor olabilir ama bilemedim ya gercekten konunun detayını bilmedigim icin. :26:

Acikca sorununu anlatsaydin bir seyleri dramatize etmeden. Bilmiyorum. Bence adim falan beklemiyor. Bitirmis her seyi ama uzgun. Bu saatte ustune gitsen barissaniz devamli yuzune vuracak kabullenememis cunku. Birak kabullenebildigi zaman kendi gelsin. Ne oldu ki bu kadar onemli?

Üzgün ve ayriligi kabullenemiyo...amaci bence senide üzmek belkide bir adim atmani.bekliyodur kimbilir belki bu sefer hersey düzelir..kırmayin birbirinizi deger verin sevin..ah ahh

bu adamın ne beklediği kesinlikle belli değil. Sarhoş anında insan karamsar olur ve duygusallık meyili artar, ilk arayacağı kişi sen olmuşsun yeni birini bulana kadar. normale dönünce hayat normale dönüyor ve attığı adımda geri gidiyor.
bir kere sarhoşken bir erkeğin aklına gelmek istemem. madem ayrılmış kendi rotana bakmalısın.

Bence seni çok seviyor hala ama kırgın özür dilemeni bekliyor.:34:

Sarhosken agizdan cikan laflar bilincaltinda devamli duran dusuncelerdir..
Gizledikleri,soylemek istedikleri,aslinda ne dusundugunun disa vurmasidir..
Sarhos Erkek`in dedikleri bilincaltinin yansimasidir..

Ben boyle okumustum bir yerde..
Hakkinizda hayirlisi olsun dilerim..

Şimdi hata kimde ben çözemedimm :44:

mrb kızlar işyerinde olduğum için cevabı biraz geciktirdim kusura bakmayın.. kızdığı konu bana göre önemsiz ama o aşırı kıskanç olduğu için ona göre önemli bi konu. benim daha iki gün önce kavgasını ettiğimiz halde facebook hesabımı tekrar açmam. o kendine göre çok haklı çünkü çok uyarmıştı ama ben bu kadar abartmaması gerektiğini düşünüyorum. gizlice açmıştım yakalandım.. bir önceki konumda da anlatmıştım herkes bırak o arasın demişti bende aramadım bekledim ve dün gece kendisi arayıp yukarda yazdıklarımı söyledi bana birde niran ünsalın zorlu sevdam şarkısını dinletti.

Son düzenleme:
mrb kızlar işyerinde olduğum için cevabı biraz geciktirdim kusura bakmayın.. kızdığı konu bana göre önemsiz ama o aşırı kıskanç olduğu için ona göre önemli bi konu. benim daha iki gün önce kavgasını ettiğimiz halde facebook hesabımı tekrar açmam. o kendine göre çok haklı çünkü çok uyarmıştı ama ben bu kadar abartmaması gerektiğini düşünüyorum. gizlice açmıştım yakalandım.. bir önceki konumda da anlatmıştım herkes bırak o arasın demişti bende aramadı bekledim ve dün gece kendisi arayıp yukarda yazdıklarımı söyledi bana birde niran ünsalın zorlu sevdam şarkısını dinletti.

O kullanıyor mu facebook peki..
Nasıl yakaladı sizi_?

mrb kızlar işyerinde olduğum için cevabı biraz geciktirdim kusura bakmayın.. kızdığı konu bana göre önemsiz ama o aşırı kıskanç olduğu için ona göre önemli bi konu. benim daha iki gün önce kavgasını ettiğimiz halde facebook hesabımı tekrar açmam. o kendine göre çok haklı çünkü çok uyarmıştı ama ben bu kadar abartmaması gerektiğini düşünüyorum. gizlice açmıştım yakalandım.. bir önceki konumda da anlatmıştım herkes bırak o arasın demişti bende aramadım bekledim ve dün gece kendisi arayıp yukarda yazdıklarımı söyledi bana birde niran ünsalın zorlu sevdam şarkısını dinletti.

Iyi de yalan var burda. Gizli facebook hesabi acmak beni suphelendirir. Ama facebooka karismak da ayri bi sacmalik yine de konudan bagimsz olarak sen guvenini kaybettin adamin.

Ne buluyosunuz boyle kiskanc adamlarda nasi kariatiriyosunuz kendinize onu da anlamiyorum ya. Bir de yalanla arkasindan is ceviriyosun. Facebook acicam arkadas cevrem var isine gelirse demek bu kadar mi zor..

O kullanıyor mu facebook peki..
Nasıl yakaladı sizi_?

Ortak facebook hesabımız vardı onu kullanıyorduk. O esnada o da girmiş bana denk geldi :/ birde kavgalı olduğu bi çocuk fotoğrafmı beğenmiş oysa ben kavgalı olduklarını bilmiyodum. İddia etti ben sana anlatmıştım diye. Birde ona dellendi tabi .

Iyi de yalan var burda. Gizli facebook hesabi acmak beni lsuphelendirir. Ama facebooka karismak da ayri bi sacmalik yine de konudan bagimsz olarak sen guvenini kaybettin adamin.

Ne buluyosunuz boyle kiskanc adamlarda nasi kariatiriyosunuz kendinize onu da anlamiyorum ya. Bir de yalanla arkasindan is ceviriyosun. Facebook acicam arkadas cevrem var isine gelirse demek bu kadar mi zor..

Orası öyle tabiki ama kötü bi niyetle açmadım kimseyle muhattap da olmadım. Canım sıkıldı arkadaslar ne yapmış bi bakim demiştim sadece :/

Siz yine barışırsınız. ortada bitmiş bişey göremedim ben.

inşallah canım ama çok kesin konuşmuştu dün geceki telefon aklımı karıştırdı. ne yapmam gerektiğini bilemedim. arasam daha da çok kaçar diye korkuyorum, aramasam geç kalmış olurum diye. bekliyorum bakalım.

inşallah canım ama çok kesin konuşmuştu dün geceki telefon aklımı karıştırdı. ne yapmam gerektiğini bilemedim. arasam daha da çok kaçar diye korkuyorum, aramasam geç kalmış olurum diye. bekliyorum bakalım.

evet bence de bekle biraz. kimse böyle bir nedenden sevgisinden vazgeçmez.

evet bence de bekle biraz. kimse böyle bir nedenden sevgisinden vazgeçmez.

haklısın canım ama onun da canına tak etti bazı şeyler. inceldiği yerden kopsun diye düşünebilir. kız kardeşiyle konuşuyorum arada evde de çok gergin ve morali bozukmuş. bugün annesi aradı ne oldu diye bende yüzeysel olarak anlşattım. annesi beni soracak niye gelmez oldu kızımı getir falan diyecek bakalım. eğer ailesine de bitti derse bitmiştir.

Orası öyle tabiki ama kötü bi niyetle açmadım kimseyle muhattap da olmadım. Canım sıkıldı arkadaslar ne yapmış bi bakim demiştim sadece :/

Zaten acmakta haklisin. Facebook artik bir ihtiyac. Konus kapatmicam de. Arkadaslarim var de. Bunun kotulugu yok de. Ikna olmuyosa uzulme yani. Sana biyle karismamali..

Back
X