sarev mi taç mı?

tesekku ederım arkadasım days ın color dan battanıyelı nevresım takımı aldım bır tane..fıyat acısından nasıl pekı çokta ucuk fıyatlarda almk ıstemıyorum?

taç kullanıyorum pamuk saten olanlardan
renk atması olmadı

bende çeyiz diziyorum yeni aldım uyku seti, nevresim takımı, battaniye, pike takımı falan o kadar araştırdım ama en iddalısı en kalitelsi ve müşteri kitlesi elit olan sadcee sarev de gördüm gerçekten ürünleri iddalı ve mükemmel kalite de zaten bana göre ilk sırada şuan taç , pıerre cardin tamamiyle gözümden düşmğş durumda ama karar senin tabi ..

sevgiyle kal cnm :66:

ben taç diyorum.şuan hem sarev hem taçın pamuk saten nevresimlerini kullanıyorum.ikisini de aynı anda kullanmaya başladım ve ikisi de aynı aralıklarla aynı derecede yıkanıyorlar.sarevin kumaşı da renkleri de ilk aldığım gibi değil.renklerinde hafif solma oldu kumaş kendini saldı.ama taç öyle değil ilk günki gibi duruyor.

Kesinlikle Taç en kötü modeli olsa bile,kesinlikle renk atması yapmıyor haftada bir yıkansalar bile 5 adet Taç Percala serisinden aldım çeyizime kumaşları çok yumuşak iyikide almışım diyorum:66:

Kesinlikle Taç en kötü modeli olsa bile,kesinlikle renk atması yapmıyor haftada bir yıkansalar bile 5 adet Taç Percala serisinden aldım çeyizime kumaşları çok yumuşak iyikide almışım diyorum:66:[/QU

B'şey sorucam arkadaşım, ben sarevden aldım pamuk saten nevresim takımı taçtan da almak istiyorum ama "pamuk saten" adı altında ürün göremedim sitesinde, alırsam siteden alıcam percale olanlar kumaş çeşidi olarak pamuk saten mi? Dokunarak inceleme fırsatım olmadı..

Kesinlikle Taç en kötü modeli olsa bile,kesinlikle renk atması yapmıyor haftada bir yıkansalar bile 5 adet Taç Percala serisinden aldım çeyizime kumaşları çok yumuşak iyikide almışım diyorum:66:[/QU

B'şey sorucam arkadaşım, ben sarevden aldım pamuk saten nevresim takımı taçtan da almak istiyorum ama "pamuk saten" adı altında ürün göremedim sitesinde, alırsam siteden alıcam percale olanlar kumaş çeşidi olarak pamuk saten mi? Dokunarak inceleme fırsatım olmadı..

percale denen nevresim takımları pamuk nevresim diye biliyorum, ama pamuk saten olanlar daha ince iplikle ve daha sık dokunuyomuş. ürün kalitesi daha fazla oluyor yani. taç ın sitede delux saten yazan ürünleri pamuk saten grubuna giriyo. onlara bakabilirsin :34:

Back