Sare Davutoğlu ve Hayrünnisa Gül'den Akşener'e destek telefonu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Sare Davutoğlu ve Hayrünnisa Gül'den Akşener'e destek telefonu

Büyük tepki çeken kaset iddialarının ardından Sare Davutoğlu ve Gül’ün aradığı öğrenildi.

A haber ekranlarında Latif Erdoğan’ın dile getirdiği ve büyük tepki çeken kaset iddialarının ardından Meral Akşener’e destek sürüyor.

Fox TV canlı yayınına katılan MHP Milletvekili Meral Akşener Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün kendisini arayarak destek verdiklerini açıkladı.

Başbakanlık kaynakları da Sare Davutoğlu’nun Akşener’i aradığını doğruladı.
http://www.milliyet.com.tr/sare-davutoglu-ve-hayrunnisa/siyaset/detay/2058910/default.htm

demirtaş sevilmiyor ama kameralar önünde kadın kimlği üzerinden böyle bişey çok çirkin diye meral akşenere destek verdi

ben açıkcası akp nin göz önünde olan isimlerinden de böyle bi tepki beklerdim kameralar önünde, hiç birşey olmasa bile onlarında karısı kızı var, yarın benzer iftiralar onlarada atılabilir

ayrıca bunu yapanlar yanlış hamle yaptı, meral akşeneri aşağı çekmek isterken tam tersi yücelttiler kendileri battılar

Ahmet Hakan cok güzel yazmis bugun. Tam hislerime tercuman olmus. Aynen onun gibi ben de Latif Erdogani oyle ilan ediyoru.

Evet Emine Erdoğan neden aramadı ki yada ara diye emir gelmemiştir hanfendiye
Hayrunnisa hanım ve Sare hanım çok teşekkür etti Meral Akşener
Kafamızda deli sorular var amma olsun
Bide dedi ki bende izlemdim programı bana iftira atacak insan daha anaından doğmadı dedi
Her şeyi açık açık sordu İsmail Küçükkaya Meral hanımda cevapladı

eğer bu akp li bi kadına yapılsaydı, yapan gözaltına alınırdı, ve 6883739877 kez 50 sene benim bacıma iftira attılar diye söylenirdi

bence bu olay karşısında hem mecliste hem toplumda tepki yok denecek kadar az

Ay niye arasin ki Emine hanim yav? O karsi tarafi temsil ediyor, ne de olsa bu iki gazeteci bozuntusu da AKPli ve bu iftirayi MHPnin oylarini dusurup AKPye muhalefeti aza indirgemek adina yaptilar. AKP yalakaligi yaptiklari icin onlari karsisina alacak degil ya AKPliler..

Niye canım, Sare hanım destek vermiş ama, Emine hanım kadın platformlarında kadına dair konuşuyor Meral Akşenere bu durumda destek olsamsı kendisini yüceltirdi, şık bi hareket olurdu, kendi bilecekleri iş tabii, belki eşi istememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…