Saray’ın 1 milyon TL’yi aşan elektrik faturası Meclis’e taşındı

renklibirnick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.882
4.026
CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik faturasının 1 milyon 140 bin TL’ye ulaştığını belirterek, konuyu Meclis’e taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, inşa ettirdiği yerleşke, yaklaşık 300 milyon dolar (yaklaşık 660 milyon TL) mal olduğu gerekçesiyle tartışılmaya devam ediyor.
Gündem 17 Şubat 2015
Yorum
0
Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na 1 milyon 140 bin 567 TL’lik elektrik faturası geldiği ortaya çıktı.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ali Demirçalı’nın yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik faturasında 100 bin TL’lik de gecikme bedeli olduğunu belirlediklerini belirtti. Faturanın son ödeme tarihinin yarın olduğunu söyleyen Demirçalı, “Sarayın elektriğini kesecek mert bir memur arıyorum. Vatandaşı bu beladan kurtarsın” ifadelerini kullandı.

Demirçalı’nın konuyu TBMM’ye taşıyarak, “Saray’ın elektrik faturasının yıllık maliyeti nedir? Dekorasyon, inşaat maliyeti, verilen yemeklerin bütçeye getirdiği yük ne kadardır? Bizim elimize ulaşan elektrik faturasındaki 106 bin liralık gecikme bedelinin nedeni nedir?” yanıtlanmasını istedi. (DHA)
http://nediyor.com/2015/02/17/sarayin-1-milyon-tlyi-asan-elektrik-faturasi-meclise-tasindi/

Sarayın elektirik faturalarını vatandaşa mı böldüler acep.Bizim elektirik faturamız 350 tl gelmiş bu ay.Şaka gibi ya.

Diymi,bize normalde 150 civarı gelir ve 2 katından da fazla gelmiş.
Kesin aksarayın faturalarını bize ödetiyorlar

Artık bu ülke de bu kadarı da olmaz diye birşey kalmadı olur valla ..
İş çevremde de herkes aynı dertten yakınıyor .
Bölüştürmüşlerdir bize Ak Sarayın fatura borcunu .

Oh maşallah.
O parayla ben bambaşka bir hayat kurarım adamların elektrik faturası...Söylemek istemiyorum ama hayat hiç adil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…